Website de incredere

Website de incredereFactorii de incredere a unui website

Out-Linkuri : Contrar in-linkurilor, out-linkurile sunt linkurile de pe site-ul tau care duc la site-uri externe.  Daca linkurile tale sunt stricate, sau site-ul extern este irelevant sau nu este actualizat, clasarea ta in motorul de cautare primeste o lovitura.

Un site curat, fara erori : Imagini stricate sau care lipsesc, greseli de scriere sau erorile 404 sunt toate semne slabe a credibilitatii unui site.

Traficul : Teoretic, cu cat mai mult trafic primesti, cu atat esti mai relevant pentru utilizatorii care fac o cautare pe Google, Bing sau Yahoo.

Un website usor de navigat : Un site care este usor de navigat poate sa-ti reasigure noi vizitatori, daca site-ul tau contine informatiile de care ei au nevoie. Daca site-ul tau este dificil sau derutant de navigat, atunci bounce rate-ul site-ului tau va fi mai mari, indicand motoarelor de cautare ca site-ul tau nu a fost o potrivire de succes a cautarilor.

Un sitemap XML : La fel cum site-ul tau trebuie sa fie usor de navigat pentru oameni, ar trebui sa fie similar usor de navigat pentru spiderii cautarilor de asemenea. Un sitemap XML actioneaza ca harta ce ii duce pe roboti intre toate paginile interconectate a site-ului tau, permitandu-le sa iti indexeze pagina mai repede si mai precis. Majoritatea website-urilor au doua sitemap-uri, o lista formata din text a paginilor din site si un fisier xml pentru spideri.

De aceea, daca urmati pasii de mai sus, veti avea succes in fata vizitatorilor, atat prin faptul ca rata de vizita va creste, dar in timp va veti clasa si mai bine in motoarele de cautarei. Cu cat realizati mai repede toate acestea, cu atat mai mult timp veti castiga in fata competitorilor, va veti vinde produsele mai bine, iar vizitatorii vor sta mai mult pe site-ul tau, navigandu-va paginile si articolele.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *