Vorbeste despre continutul tau

ContinutTrebuie sa incepem sa facem un pas hotarator si sa incepem sa spunem oamenilor despre continutul grozav sau campanii. Ar trebui sa incepi cu tinta de nivel mare din cauza ca nu numai iti obtin rezultate bune daca raspund bine, dar poti apoi sa le folosesti ca dovada sociala mai tarziu cand incerci sa ajungi la webiste-uri mai mici. Daca website-urile mai mici vad ca un influentator i-a placut o piesa de continut si a distribuit, vor fi mult mai deschisi atunci cand ii contactezi.

Nu este o masina in spatele website-ului pe care il contactezi, ce alege daca sa iti raspunda sau nu la mail. Este o persoana reala ce in realitate, probabil primeste o multime de emailuri asemanatoare daca au un blog popular. Sunt o persoana reala ce merita sa aiba putin timp sa ii faca sa relizezi ca nu esti doar un alt spammer sau un program de emailuri automat. Gandeste-te cum ai vorbi cu acea persoana daca ai intalni-o in viata reala. Vei avea o conversatie cu ei, dar nu acelasi tip de conversatie pe care ai avut-o cu alti oameni pe care i-ai intalnit in acea zi.

De asemenea, nu cred ca un singur blogger se trezeste dimineata cu gandul, „Catre cine ar trebui sa ofer linkuri azi?” Niciodata nu au planuit sa se lege de tine, au alte lucruri de facut ce au prioritate in ceea ce ai tu sa le oferi. Pentru acest motiv, nu ar trebui sa-ti asumi ca un blogger iti datoreaza ceva, este slujba ta sa le spui de ce merita timp, atentie si ajutor.

Daca idea de a contacta o persoana reala si a le spune despre continutul tau te face putin emotionat, fii sigur ca continutul tau merita distribuit asa cum crezi tu. In timp ce increderea prea mare poate fi o greseala, ar trebui sa fii destul de increzator in a crede ca oamenii vor reactiona bine.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *