Strategie de continut pentru mai multe dispozitive

Continut multipluModul in care consumam continut se schimbam intr-un rimt mai rapid decat oricand in istorie. In timp ce tranzitia de la imprimare la digital a fost seismica dintr-o perspectiva structurala, lcururile nu au incetat sa schimbe de atunci. Cresterea utilizarii mobilelor, si acum a tabletelor, altereaza mediul inca o data si adauga on model de complexitate cu care afacerile nu au trebuit sa aiba de a face pana acum.

Cei care fac marketing vorbesc despre un viitor mobil de ceva timp,. Mai devreme anul acesta, Facebook a dezvaluit cifre de reclame iesite din comun care i-au lasat si pe cei inflacarati fani suprinsi. Veniturile de 2.5 miliarde de dolari, din Ianuarie-Martie, au fost facute pentru prima data din banii reclamelor de pe reclame bazate pe mobil intr-un semn clar a schimbarii comportamentelor de consumare media.

Folosirea mai multor ecrane

A te prinde unde trebuie plasat continutul si unde, sunt aspectele cheie a strategiei de constructie in proces. Una din cele mai buna surse de date pentru informare este un studiu Google din 2012. In el putem invata ca exista o calatorie clara a utilizatorilor printre dispozitive si in diferite timpuri ale zilei.

Pentru a creea imagini cu adevarat informate din date, cu toate acestea, avem informatii asupra variabilelor precum :

  • Ce dispozitiv este folosit, si cand, in timpul zilei
  • Ordinea dispozitivelor in palnia de cumparare clasica
  • Ce dispozitive folosim sa accesam continutul cheie a platformelor
  • Cat de mult petrecem pe fiecare dispozitiv si la ce ne uitam pe ele.

Crearea variatiilor

Intelegand ce cauta oamenii atunci cand folosesc diferite dispozitive, te poate ajuta sa scrii, sa impachetezi si sa distribui continut prin diferite canale. Critic, te va asigura de asemenea, ca ai ingredientul cheie in orice strategie de continut, variatia.

O abordare vairata pentru crearea de continut nu numai ca iti va asigura divertismentul si iti va informa audienta pe mai multe dispozitive.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *