Stiai cum arata un web site de calitate?

web-designCu cat mai mare este interlinking-ul dintre paginile de pe site-ul tau si linking-ul de pe alte site-uri catre paginile tale, cu atat mai mare este posibilitatea ca paginile tale web sa fie clasate pe prima pagina a motorului de cautare Google si pe altele asemenea.

Foloseste-te de elemente de grafica minima. Web crawlerii fac depuneri ale motoarelor de cautare pe site-ul tau, pentru indexarea acestora in baza de date. Crawlerii care iti viziteaza site-ul, din cand in cand, cu scopul de a indexa, acorda mai multa importanta textului, decat graficii. Utilizarea masiva a graficii prelungeste timpul de incarcare al paginilor, si nu este deloc bine pentru cei care intra pe site-ul tau.

Organizeaza-ti bine site-ul si amplaseaza o harta pe undeva, care va ajuta utilizatorul sa obtina un rezumat al tuturor informatiilor disponibile pe toate paginile. Atunci cand fisierele si informatiile de pe site-ul tau sunt enorme, este o buna idee sa dispui de o facilitate de cautare pentru a gasi un anumit continut.

Site-ul ar trebui sa dispuna si de o grafica placuta, de asemenea. Ai grija sa alegi culori care nu sunt prea dure si violente cu ochii. Permite designului paginilor si trasaturilor de accesibilitate sa fie user-friendly si, cel mai important, sa fie simple. Utilizatorilor le place un mediul interactiv pe un site, atunci cand intra. Permite, atunci, sa existe o facilitate pentru comentarea de articole si a altor trasaturi care ajung sa implice mai mult vizitatorii pe site-ul tau.

Foloseste-te, in aceeasi masura, si de un web server securizat, cu o capacitate care sa poata face fata unui trafic mare pe site-ul tau. Permite design-ului site-ului tau sa aiba spatiu pentru a se extinde, pe viitor. Asigura-te ca vei face mereu un back-up al datelor pe care le detii pe site. Nu compromite securitatea site-ului tau prin optarea pentru un web hosting ieftin si prost.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.