Stiai cum arata un web site de calitate?

web-designCu cat mai mare este interlinking-ul dintre paginile de pe site-ul tau si linking-ul de pe alte site-uri catre paginile tale, cu atat mai mare este posibilitatea ca paginile tale web sa fie clasate pe prima pagina a motorului de cautare Google si pe altele asemenea.

Foloseste-te de elemente de grafica minima. Web crawlerii fac depuneri ale motoarelor de cautare pe site-ul tau, pentru indexarea acestora in baza de date. Crawlerii care iti viziteaza site-ul, din cand in cand, cu scopul de a indexa, acorda mai multa importanta textului, decat graficii. Utilizarea masiva a graficii prelungeste timpul de incarcare al paginilor, si nu este deloc bine pentru cei care intra pe site-ul tau.

Organizeaza-ti bine site-ul si amplaseaza o harta pe undeva, care va ajuta utilizatorul sa obtina un rezumat al tuturor informatiilor disponibile pe toate paginile. Atunci cand fisierele si informatiile de pe site-ul tau sunt enorme, este o buna idee sa dispui de o facilitate de cautare pentru a gasi un anumit continut.

Site-ul ar trebui sa dispuna si de o grafica placuta, de asemenea. Ai grija sa alegi culori care nu sunt prea dure si violente cu ochii. Permite designului paginilor si trasaturilor de accesibilitate sa fie user-friendly si, cel mai important, sa fie simple. Utilizatorilor le place un mediul interactiv pe un site, atunci cand intra. Permite, atunci, sa existe o facilitate pentru comentarea de articole si a altor trasaturi care ajung sa implice mai mult vizitatorii pe site-ul tau.

Foloseste-te, in aceeasi masura, si de un web server securizat, cu o capacitate care sa poata face fata unui trafic mare pe site-ul tau. Permite design-ului site-ului tau sa aiba spatiu pentru a se extinde, pe viitor. Asigura-te ca vei face mereu un back-up al datelor pe care le detii pe site. Nu compromite securitatea site-ului tau prin optarea pentru un web hosting ieftin si prost.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *