Stailer, un site simplu de folosit, pentru programări online la salon

Cu toții am încercat măcar o dată să ne programăm la un salon de frizerie, coafură sau de înfrumusețare prin telefon. Ai lista în față și încerci să suni la saloanele cunoscute, în speranța că vei găsi un loc liber pentru tine sau pentru membrii familiei. De cele mai multe ori însă, agenda încărcată a stiliștilor nu se potrivește cu programul tău de lucru. Astfel, servicii de care ai dori să beneficiezi imediat le vezi amânate pentru săptămâna următoare sau chiar mai târziu. Acest gen de situații nu se întâmplă însă cu Stailer. Timpul și impulsurile consumate cu telefoanele inutile devin istorie, întrucât pe Stailer toate operațiunile se desfășoară online.

Și tu poți beneficia însă de acest sistem de programări exclusiv online, care acum vine mai aproape de tine. Pentru un ghid complet ai mai multe detalii aici, însă îți putem spune de pe acum că nu îți trebuie niciun fel de instrucțiuni suplimentare pentru a putea face o programare pe Stailer. Pur și simplu, intri pe platformă și, în decurs de doar câteva secunde, vei vedea că programarea ta la salonul de înfrumusețare s-a realizat. Cum este posibil acest lucru? Vom vedea în rândurile următoare.

Primul pas este să știi foarte clar care sunt serviciile de care vrei să beneficiezi

Indiferent că vei un simplu tuns, o mască de rejuvenare facială sau un tratament pentru păr, ai toate aceste servicii disponibile la doar un click distanță. Tot ce trebuie să faci este să bifezi serviciile din lista oferită și dacă acestea se adresează femeilor sau bărbaților. Nu este mai puțin adevărat că sunt saloane mixte, care se adresează atât bărbaților, cât și femeilor. Sunt însă diferențe în ceea ce privește tarifele, spre exemplu, pe care Stailer ți le afișează în mod detaliat.

După ce ai ales serviciul, mai ai de completat două câmpuri foarte importate. Primul face referire la orașul de reședință sau de interes pentru tine. Căci, dacă ești într-o deplasare și dorești să mergi la un salon de coafură pentru o ocazie specială, poți face acest lucru indiferent că te afli în Iași, Oradea, Timișoara sau Cluj-Napoca. Acest lucru îți mai aduce un avantaj. Odată ce ai ales orașul, Stailer îți va afișa nu doar unele dintre cele mai bune saloane din localitatea bifată de tine, ci și localizarea pe hartă a acestora. Din acest punct de vedere, poți alege un salon care să te ajute din punct de vedere al distanței față de domiciliu sau față de birou.

Ultimul pas îl reprezintă bifarea orei programării. Este unul dintre aspectele cele mai importante, câtă vreme dorim să aflăm nu programul de lucru al saloanelor, care în principiu este cam același, ci orele disponibile în care tu ai putea să mergi. Din acest moment, Stailer îți va afișa toate saloanele care corespund cerințelor tale, în materie de servicii, preț, localizare pe hartă și intervalul orar convenabil.

Totul se desfășoară aproape instantaneu, cât durează actualizarea unei pagini web obișnuite. Iar dacă totuși nu te descurci, ai la dispoziție platforma suport@stailer.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *