Stailer, aliatul tău în frumusețe de fiecare dată când ai nevoie

Te gândești de multe ori ce culoare să mai alegi pentru părul tău, la ce salon să mergi pentru a-ți schimba forma sprâncenelor, care mai sunt tendințele în frumusețe și ce ți s-ar potrivi ție mai bine.

Evident că pentru aceste lucruri ai nevoie de un specialist în domeniu, care este la curent cu tot ce este nou, pentru a te îndruma spre alegerea potrivită pentru tine.

Acesta este doar unul dintre motivele pe care lumea le alege ca să meargă la un salon de hair and beauty.

De câte ori nu ai mers cu o fotografie ca și reper la un salon pentru a-ți schimba culoarea părului? De câte ori nu te-ai lăsat pe mâna stilistului având încredere că îți va face schimbarea potrivită ție? Dacă salonul de beauty este aliatul tău în frumusețe, află că a apărut pe piața din România un alt aliat care te va ajuta să arăți senzațional de fiecare dată când ai nevoie.

Pentru că această industrie este într-o continuă dezvoltare, pentru că vremurile și trendurile se schimbă de la an la an, noi trebuie să ne adaptăm. Stailer este o platformă online din această industrie care a adus zâmbetul pe buze multor persoane. (aici mai multe detalii cu privire la Stailer).

Stailer, aliatul tău în frumusețe de fiecare dată când ai nevoie

Pe lângă saloanele de beauty și Stailer poate deveni partenerul tău de încredere atunci când ai nevoie. Acum, poți face oricând o schimbare la tine, fără a fi condiționat de agenda stilistului.

Cu Stailer te programezi online la orice salon vrei, fără a mai da nici un apel telefonic, iar în mai puțin de 5 minute, ai programarea făcută. În plus, ai o listă întreagă cu saloanele de calitate din zona ta. Stailer este un partener de nădejde atunci când ai un eveniment important la care trebuie să participi. Cu această platformă ai siguranța că îți găsești un loc liber pe scaun chiar în aceeași zi.

Ce saloane găsești mai exact pe Stailer

O întreagă listă doar pentru tine cu servicii complete de beauty. Pensat, tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, epilat, tratamente faciale, masaje de relaxare, aranjat și tuns barbă și multe alte opțiuni de unde poți alege.

Stailer nu face diferențe și poate fi accesată atât de bărbați, cât și de femei, în egală măsură. În plus, este o platformă 100% gratuită, deci nu ai nimic de pierdut. Simplu, rapid și eficient.

Unde găsești Stailer

Momentan în 5 mari orașe din țară, respectiv Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Oradea și București. Însă, este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării.

Tehnologia ne demonstrează de fiecare dată că poate fi foarte eficientă atunci când apelăm la ea. Asta o demonstrează și platforma Stailer, în detrimentul metodei clasice de a da zeci de telefoane de la un salon la altul pentru a găs un loc liber pe scaun, atunci când avem nevoie.

Pentru mai multe detalii accesează stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro sau pagina de Facebook.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *