Stailer – alături de clienți, cât și de stiliștii și administratorii saloanelor hair & beauty

Dezvoltatorii Stailer au observat că în nișa beauty există o oarecare prăpastie între comunicarea și realizarea eficientă de programări la salon. Așa că această platformă a devenit puntea de legătură dintre ambele lumi, ce aduce beneficii ambelor tabere. Clienții pot găsi mai simplu, mai rapid și complet gratuit un loc pe scaunul unui salon, iar cei ce își înscriu afacerea sau serviciile oferite pe Stailer au de asemenea o mulțime de avantaje. Mai jos vei afla tot ce trebuie să știi, fie că ești client sau stilist.

De partea programărilor online

Era destul de exasperant înainte să suni în stânga și în dreapta să găsești un salon disponibil. Acum, cu un simplu search pe stailer.ro, selectând filtrele de căutare ca orașul, genul, serviciul dorit, data și ora, clienții își pot face o programare în mai puțin de 5 minute. Sunt înscrise pe platformă saloane profesionale din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca și București momentan. Poți alege între a face programări fără cont sau îți poți crea unul, fără costuri suplimentare, ce te va ajuta să îți organizezi mai bine programările în calendarul virtual.

Totul este complet gratuit, scapi de telefonatul inutil și căutările îndelungate. Platforma îți găsește stiliștii din oraș, iar tu alegi salonul în funcție de atmosfera de acolo, bugetul tău, recenzii ale altor clienți sau locația cea mai apropiată de tine. Poți face o programare la Continental Beauty Center din Timisoara dacă ești din acest oraș, fiindcă este extrem de apreciat de clienți.

De partea business-ului de succes

Pentru a-ți crește vizibilitatea și a atrage mai mulți clienți și implicit calendarul tău să fie mai plin, mediul online este un loc mai accesibil și mai eficient de a-ți promova afacerea sau serviciile oferite. Clienții care vor o programare rapida la coafor in Timisoara sau alt oraș vor utiliza Stailer în detrimentul metodei clasice de a telefona.

Dacă te înscrii pe Stailer ca stilist sau administrator, echipa te ajută cu toate cele necesare ca tu să ajungi în topul saloanelor din oraș. Singurul cost este de 1 euro/programare realizată prin Stailer de către clienți, toate celelalte servicii fiind gratuite. Echipa Stailer îți crează propriul website gratuit, programările venite prin website-ul tău vor fi mereu gratuite, programările adăugate manual în calendarul tău sunt gratuite, nu plătești niciun abonament lunar și nici nu există taxă de înregistrare. În plus, dacă un client nu își face apariția la programare nu te costă nimic.

Datele clienților tăi sunt organizate în același loc și ții mai ușor evidența lor. Poți chiar trimite și oferte clienților fără costuri suplimentare. Primești recenzii și evaluări corecte doar de la clienții ce ți-au trecut pragul salonului. Echipa Stailer adaugă link paginii create către Facebook-ul sau Instagramul salonului, pentru a transforma urmăritorii în clienți. În plus, ai asistență permanentă 24/7 din partea Stailer și îți oferă ajutorul prin chat. Îți vei crește rata de ocupare a locurilor din calendarul special conceput pentru stiliști și administratori. Rata de anulare a programărilor ratate de clienți scade, fiindcă aceștia sunt anunțați prin reminderele gratuite ale platformei.

Toate acestea și multe alte beneficii le vei descoperi doar dacă te alături și tu lumii Stailer, fie că ești client, stilist sau administrator al unui salon hair & beauty. Pentru extra informații poți scrie la adresa support@stailer.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *