Site realizat de la zero optimizat SEO

SEOIncorporeaza cercetarea cuvintelor cheie de la inceput

Realizarea cercetarii cuvintelor cheie de la proiectarea web design-ului site-ului tau nu numai ca inseamna o crestere a beneficiilor SEO, ci o experienta in general mai buna a utilizatorilor. Chiar facand cercetare fundamentala a cuvintelor cheie folosind Google Keyword Planner poate face o diferenta mare, cercetand cuvinte si fraze ce au legatura cu subiectul principal sau tema site-ului tau. Nu numai ca poti gasi ce termeni foloseste piata ta tinta pentru a gasi produsele sau serviciile tale, dar poti cerceta mai in profunzime pentru a gasi subcategorii relevante sau populare de asemenea.

Intelegerea carui categorii si subcategorii vizitatorii tai vor cauta, va fi un beneficiu maor cand decizi cum sa-ti structurezi si sa-ti numesti barele de navigatie, categoriile si paginile de produse.

Navigatie simpla si descriptiva

Ideal, vei vrea ca structura ta de navigatie sa fie simpla, eficienta si usoara pentur ca Google si vizitatorii tai sa urmareasca. Tipic, site-urile isi vor plasa meniul de navigatie principal, deasupra paginii, sau verticla in stanga paginii. In timp ce unii detinatori de site-uri sunt tentati sa-si puna meniul in alta parte, multe studii de urmarire a ochilor si folosirii au afisat ca aceste pozitii functioneaza cel mai bine.

Meniurile dropdown si flyout sunt in regula, dar ar trebui sa fie folosite cu atentie, in timp ce sunt potential mai dificil pentru vizitatorii umani si roboti de a naviga. Link-urile text sunt ideale, in timp ce este si pastrarea obiectelor din meniu administratibile, de la 6 pana la 7 este in regula, pentru a nu coplesi vizitatorii cu optiuni care nu sunt necesare.

De aceea inainte de a va face un site, va trebui sa iti pui designer-ul sau daca acela esti tu, sa creeze un site prietenos SEO pentru a fi mai usor de clasat cu o pozitie mai buna in Google.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *