SEO si Uzabilitatea unui Site

Balanta SEO si uzabilitateCa si companie de optimizare a motorelor de cautare specializata in a ajuta afacerile sa-si domine industriile respective online, petrecem mult timp gandindu-ne nu numai ce face un site bun, ci astral. Desigur petrecem foarte mult timp evaluand instrumentele de masurare Google si alte motoare de cautare pentru a clasa paginile web. Ce face un anumit website sa apara pe pagina 1 sau sa fie primul site care apare la o cautare?

In timp ce cautarea este o modalitate dominanta de a gasi informatii online, ne gandim la experienta pe care o au utilizatorii cand aterizeaza pe un website. Astfel, nu apelam la fiecare truc SEO existent gandindu-ne ca tot ceea ce avem nevoie este abordarea corecta a cuvintelor cheie in frecventa potrivita, sa punem cateva metataguri bune si am terminat.

Exagerearea de SEO poate submina experienta utilizatorilor. Initial este usor sa vezi SEO si uzabilitatea ca doua subiecte diferite, optimizarea site-urilor web tine de atragerea oamenilor pe site-u ltau, facandu-l sa fie mai bine clasat in rezultatele cautarilor. Uzabilitatea pe de alta parte tine de interactiunea utilizatorilor cu site-ul pe care l-au gasit.

Astfel, scopul SEO este sa atragi vizitatori, in timp ce scopul uzabilitatii este sa maximizezi numarul de vizitatori care devin clienti.

Atat SEO, cat si uzabilitatea trebuie sa fie impresionante pentru ca site-ul tau sa aiba succes. Daca SEO-ul tau este astral, insa uzabilitatea este groaznica, o multime de oameni iti vor gasi site-ul, dar nici unul dintre ei nu vor cumpara de la tine.

Daca uzabilitatea ta este grozava si SEO-ul este groaznic, site-ul tau nu va fi vazut de prea multi vizitatori. Asa ca desi SEO si uzabilitatea se concentreaza pe parte diferite din procesul de conducere a generatiei, sunt multe moduri prin care aceste elemente lucreaza impreuna. Cu toate acestea sunt cateva cai prin care pot intra in conflict.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *