Saloane disponibile online prin platforma Stailer

Este mai simplu ca niciodată să faci o programare la un salon din zona ta! De fiecare dată trebuie să suni înainte de a te programa sau să te deplasezi la salon. În ambele cazuri necesită timp pentru a găsi momentul potrivit și de multe ori fie tu, fie salonul nu are la dispoziție agenda. Revii cu un telefon sau cu o vizită când ai timp și în acest fel riști să rămâi fără manichiură, fără coafură sau epilare. Poți face toate aceste lucruri pe internet, de acasă sau de oriunde.

Saloane disponibile online prin platforma Stailer

Platforma Stailer este un site destinat clienților și profesioniștilor din industria hair&beauty. Site-ul oferă tuturor clienților orientați către calitate, posibilitatea de a face o programare online la un salon de înfrumusețare. În ceea ce privește categoria specialiștilor, cei care activează în acest domeniu își pot înscrie afacerea pe acest site. Este o secțiune destinată profesioniștilor și o alta specială pentru clienți pe stailer.ro.

De pe acest site poți să te programezi la un salon care oferă servicii de înfrumusețare sau la un stilist care îți poate schimba coafura. Mai ai posibilitatea de a alege între pensat, machiaj, epilare, masaj, tratamente pentru păr sau servicii complete de manichiura si pedichiura. În toate cazurile, se pot programa atât femei, cât și bărbați. Apelează la saloane disponibile online prin platforma Stailer!

În funcție de ora și data la care ai nevoie de programare, vei primi informații despre saloanele disponibile la intervalul dorit de tine. Dacă ai ghinionul ca toate să fie ocupate la ora respectivă, fie alegi o altă oră, fie o altă zi. Deși este greu ca niciun salon să nu aibă loc liber, vizitează în orice caz de mai multe ori această platformă. Orice serviciu necesar poate fi îndeplinit de către un salon sau un stilist independent.

Fiecare salon înscris pe această platformă conține informații cu privire la aspectul acestuia, zona unde se află, durata programării și prețul serviciului. Astfel, îți va fi mult mai ușor să compari serviciile între ele. Vei avea informații despre programul orar în care funcționează salonul sau specialistul, pentru a te putea programa data viitoare din timp sau la o altă oră.  Poți vizualiza și serviciile efectuate de către salonul respectiv, cât și recenzii din partea altor persoane.

Această platformă este destinată tuturor celor care vor să economisească timp și totuși să se programeze când au nevoie. Dacă se anulează programarea, ambele părți vor fi informate. Poți face o programare pentru tine și un prieten, fără să plătești vreun cost. Navigarea pe site este gratuită, la fel și programările.

Stailer este un website prin intermediul căruia poți aduce stiliști mai aproape de tine! Intră pe www.stailer.ro sau pe support@stailer.ro și discută cu un reprezentant dacă întâmpini dificultăți. Ai disponibilă și o secțiune de live chat unde poți vorbi în timp real cu un membru al echipei. Profită de avantaj și programează-te la saloane disponibile online prin platforma Stailer!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *