Să ne aranjăm cu Stailer! Sezonul cald se apropie, iar petrecerile ne așteaptă!

stailer

Încet-încet scăpăm de hainele groase, de bocancii grei și de căciula care ne lăsa de fiecare dată o dungă lată pe frunte. Și la capitolul restricții se pare că stăm foarte bine. După doi ani în care poate noi am fost în situația de a ne amâna nunta din cauza Covid-ului, se pare că de acum avem liber la petreceri și nopți în care să dansăm până nu ne mai simțim picioarele. Pandemia ne-a învățat să fim mai atenți cu îngrijirea personală și chiar dacă ne-a oprit să ne vedem cu cei dragi, asta nu înseamnă că ne-a făcut să uităm de ei. Acum, profităm de orice moment în care ne întâlnim și ne bucurăm de prezența lor.

Petrecerile vin la pachet și cu programările la saloanele de hair and beauty, pentru că după atât timp nici nu mai știm cum e să zâmbim fără mască. Așadar, make-up-ul trebuie să fie realizat de un profesionist care să ne pună în evidență trăsăturile. Avem nevoie de o programare și la epilat pentru că părul nu se asortează nicidecum cu rochia scurtă și mulată pe corp, manichiura trebuie să arate și ea impecabil, iar culoarea părului trebuie să fie și ea în tendințe. Și pentru că vrem să fim cât mai eficienți această aplicatie Stailer pentru programari la salon ne ajută să ne rezolvăm toate aceste lucruri.

Programează-te la un salon cu Stailer

S-ar putea ca în acest an petrecerile să aibă loc weekend de weekend pentru că nimeni nu-și mai dorește să amâne cea mai importantă zi din viața lor și nici tu nu poți lipsi de la petrecere. Așadar cam trebuie să te pregătești din mai multe puncte de vedere: financiar, fizic și psihic.

Poate că îți va cam părea rău după banii pe care i-ai dat în plic, însă petrecerea a meritat cu siguranță. Și poate că este prima ta petrecere de după pandemie, deci nu te poți prezenta oricum. Îți pui cea mai frumoasă rochie din garderoba ta, accesoriile care te scot în evidență și un make-up ce trebuie să reziste până în zori. Nu mai pierde timpul și programează-te la un salon cu Stailer, pentru a găsi instant un scaun liber la un stilist. Gândește-te că dacă vei avea aproape în fiecare weekend câte o petrecere, va fi aproape imposibil să găsești un loc liber la un salon atunci când tu ai nevoie, mai ales dacă trebuie să suni. Așadar, cu Stailer este mult mai simplu. Ai informatii mai multe si aici.

Cu Stailer coafura rezistă

Alege să te programezi instant cu Stailer online, în mai puțin de 5 minute. Nu mai pierzi timpul sunând, ai toate informațiile necesare în aplicație. Durata, cât și prețul serviciului, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate de stilisti, locația exactă prin Google Maps, dar și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Ai parte de stiliști cu experiență în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou pe piață și care vor ține cont de nevoile tale.

Petrecerea la care trebuie să mergi nu este în orașul tău? No stress! Accesează Stailer și vezi lista cu orașele înscrise în aplicație. Din 41 de orașe, sigur unul din ele este cel pe care tu îl cauți.

Anul acesta petrecerile sunt în toi, iar tu ai nevoie să arăți impecabil de fiecare dată. Nu uita de Stailer.

Date de contact: support@stailer

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *