Promovare si influenceri

In online exista de multe ori o conceptie gresita asupra aceea ce inseamna promovarea unui site, unui brand etc. Cu totii sunt de parere ca doar viralul poate duce la popularitate si chinuindu-se sa produca ceva viral, investesc mult in nimic.

Mai mult decat atat, viralul nu devine deloc viral atunci cand vrei tu sa iasa asta din el. Luam exemplul Creativemonkeyz.com, una din cele mai impresionante prezente din mediul online romanesc, atat in zona divertisment cat si in zona educativa.

Serialul ROboti a devenit viral inca de la primul episod insa nimeni nu se gandea atunci ca va fi viral. Mai mult decat atat, ei nu au construit primul episod pentru a deveni virali. Lucrand la un tutorial de animatie in diverse programe, au creat doua personaje pentru a exemplifica mai bine un tutorial. Nedorind sa lase personajele „goale”, au adaugat un scurt dialog si episodul a devenit intr-adevar viral.

In online, daca doresti sa ajungi cunoscut, daca doresti sa ai un site de succe, cu foarte multi vizitatori si fani ai nevoie in primul rand de continut exceptional. Continutul nu inseamna doar text ci poate fi si video sau foto insa tot acest continut, trebuie sa fie de folos unei mase mari de oameni. Trebuie sa fie atat de bun incat oricine are nevoie de el si il gaseste, sa il distribuie tuturor celor din jurul lui fara sa isi puna intrebarea „e ceva calitativ si de folos?” ci stiind deja ca este asa.

Mai departe, ai nevoie de anumiti influenceri, persoane care sa aiba acces la o baza mare de vizitatori, fani care au incredere in ei, persoane care vor ajunge si vor descoperi continutul tau si il vor gasi demn de distribuit in mediul in care ei activeaza.

Ca sa ai succes nu trebuie sa fii viral ci trebuie sa ai calitate!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *