Planuri pentru succes SEO in 2016

succes seoCe fel de strategii sunt cele mai dorite atunci cand vine vorba despre a castiga din punct de vedere SEI in nou an? Un studiu din 2015 a demonstrat faptul ca 50% din afacerile care fac marketing digital nu au nici o formula pentru planul sau strategia de marketing digital pe care o aplica. Fac asa ceva, insa nu exista unele obiectivel clar definite si nici scopuri care sa duca la un plan bine pus la punct. Nu-i asa ca totul pare putin tras de par?

Se poate ca unele afaceri sa nu dispuna deloc de un plan de marketing. Din pacate, micile afaceri locale sunt adeseori cele mai intalnire cazuri aici. Bugetele mici necesita un ROI solid, insa a taia din scoruri poate duce la rezultate slabe in cautarea de marketing.

Peisajul digital se schimba la o rata de noduri. Canalele digitale si oportunitatile de marketing sunt intr-o continua schimbaren atat de repede incat multe afaceri pur si simplu nu mai pot raspunde la timp. Cele care au incercat si au reusit sa tina pasul au o anumita abordare ad hoc si pur si simplu se bazeaza pe un nivel tactic si arunca banii pe SEO, PPC, imagine, si marketing social sau de continut.

Pentru multe afaceri insa, aceasta abordare riscanta este inselatoare si da gres si chiar era digitala in sine este pusa la indoiala in cadrul strategiei de marketing. Asta duce la faptul ca afacerile devin din ce in ce mai iesite din schema si prinse in metodele de marketing atat de invechiate ale zilelor trecute. Toate acestea s-au mai intamplat si se vor mai intampla si de acum incolo.

Strategia fara tactici anume puse la punct este cea mai inceata ruta intru vuctoria unei afaceri. Tacticile fara o strategie bine stabilita sunt doar zgomotul dinaintea infrangerii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *