Permite crawling-ul si redirectele

Despre RedirectAsigura-te ca site-ul tau este profund „furisat”. Pentru a verifica daca toate URL-urile sunt incluse in index-ul Google, inregistreaza cu Webmaster Tools si/sau alte unelte de raportare a indexului.

  • Include harta unui site.
  • Verifica fisierul existent robots.txt. Pastreaza roboti din partea zonelor non esentiale, cum ar fi repozitionarea scripturilor si alte directoare ce au legatura cu administratorul.
  • Daca ai nevoie sa muti pagini, sau ai linkuri la pagini care nu mai exista, foloseste redirecte ale paginilor pentru a rezolva problema.
  • Realizeaza o lista de erori 404. Asigura-te ca pagina 404 are navigatii folositoare in site, pentru ca utilizatorii sa nu paraseasca pagina.

Metoda acceptata de a redirectiona o pagina este 301. Redirect 301 indica o pagina care si-a mutat locatia permanent. Un redirect este de asemenea folositor daca schimbi domeniile, sau daca ai linkuri care duc la diferite locatii ale site-ului.

Analiza Backlinkurilor

Backlinkurile raman un factor major de clasare. In general, cu cat mai multe linkuri de calitate ai ce duc spre site-ul tau, mai bine te vei descurca in rezultate. Cu toate acestea daca profilul linkurilor tale este puternic, atunci un subset de link-uri rele iti va cauza problemele. Acestea pot fi administrabile cand detii un site, dar pot fi dificil de folosit pe site-urile clientilor, in special cand clientul nu este constient de riscul implicat in SEO agresiv.

  • Stabileste un list de backlink-uri existente. Considera incercand sa inlaturi orice care arata a calitate scazuta.
  • Asigura-te ca toate linkurile rezolva paginile potrivite.
  • Realizeaza o lista de site-uri din care competitorii principali au castigat linkuri.
  • Realizeaza o lista de site-uri din care vrei sa primesti linkuri.

Sa primesti link-uri implica fie plasare directa, sau sa meriti linkuri. Pe unele site-ur, cum este directoarele de industrie, poti plati sa apari. In alte cazuri, este sa faci site-ul intr-o tinta de linking atractiva, prin care poti sa te legi de acel site.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *