Pasi necesari inainte de un redesign pentru Website

Refacere WebsiteDeterminarea frazelor importante a cuvintelor cheie

Este foarte folositor sa intelegi ceea ce sunt frazele importante de cuvinte cheie pentru website-ul tau in procesul de design.

Cercetarea cuvintelor cheie

Determina ce fraze cauta oamenii pentru a gasi produsele si serviciile tale, de asemenea si subiectele care au legatura in motoarele de cautare majore.

Reclame pe motoarele de cautare

Daca incepi o campanie de publicitate pe motoarele de cautare, un SEO poate examina rezultatele campaniei pentru a vedea ce fraze de cuvinte cheie au adus trafic semnificativ pe site-ul tau, iar mai important decat atat, ce fraze au rezultat in vizitatori angajati si conversii a acestora.

Frazele cu cuvinte cheie care au succes intr-o campanie de reclame pe motoarele de cautare sunt candidatele ideale pentru imbunatatirea in rezultatele de cautare organice.

Web Site Analytics

Folosind o unealta, precum Google Analytics, ar trebui sa fii capabil sa determini ce fraze de cuvinte cheie ti-au adus trafic semnificativ pe website dupa cuvantul cheie si din nou ce fraze de cuvinte cheie au rezultat in vizitatori angajati si conversia acestora.

Google Webmaster Tools

Daca ai Google Webmaster Tools, poti primi o cantiate de informatii despre frazele de cuvinte cheie pentru care site-ul tau este gasit dupa impresii si click-uri.

Daca folosesti doar analytics sau rapoartele site-urilor pentru a determina ce fraze de cuvinte cheie au ajuns la site in trecut, ai putea pierde oportunitati importante de cuvinte cheie. Site-ul tau ar putea sa nu aiba continut relevant sau popularitatea linkului ce au atras traficul de cautare pentru cuvinte cheie importante, mai ales cuvintele cheie competitive.

In unele cazuri, ar putea fi recomandabil sa te gandesti la amanarea refacerii website-ului daca este posibil, pentru a realiza o cercetare a cuvintelor cheie si posibil a derula o campanie de reclame pe motoarele de cautare pentru cateva luni, pentru a determina ce cuvinte cheie ti-au adus vizitatori pe site.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *