Panică, panică! Mai e o lună până la sărbători și n-ai nici o programare la salon. Stailer te ajută!

stailer

Când îți e lumea mai dragă și îți bei cafeluța în pace și liniște, brusc creierul tău îți amintește că îndată vin sărbătorile de iarnă, iar tu n-ai programare nici la mani/pedi, nici la epilat, nici la vopsit și tuns, nici la machiaj.

Te cuprinde disperarea, în special fiindcă știi că saloanele la care mergi de obicei sunt full și în restul timpului și mereu mergi când îți spun ei că au loc liber. Iar ca femeie să uiți de programări în această perioadă înseamnă că nu mai ai nici o șansă să îți faci transformările dorite, fiindcă înainte de sărbători trebuie să te programezi cu 2 luni înainte. Dar oare așa de imposibil să fie? Stailer îți demonstrează că nu trebuie să te resemnezi.

Stailer îți arată ce înseamnă magia sărbătorilor

Chiar dacă citești articolul acesta pe la jumătatea lui decembrie, Stailer îți găsește chiar și atunci locuri disponibile la saloanele din oraș. Cum e posibil, te-ai putea întreba. Ei bine, tu cu siguranță nu cunoști nici 5% din saloanele existente, iar Stailer este Moș Crăciun ce deține toată lista. Și culmea e că, la fiecare salon poți citi recenziile de la alți clienți, așa că vei ști cine e pe partea cu Naughty și cine e partea cu Nice. Astfel, te vei feri de experiențe neplăcute.

Cu o simplă accesare a site-ului stailer.ro, presărată cu câteva filtre, un click pe Căutare, obții ca prin magie toate locurile disponibile atunci când îți dorești tu. Da, perioada ce urmează este super aglomerată, trebuie să faci sarmale, să întâmpini musafiri și colindători, să faci fel și fel de dulciuri și alte bunătățuri. Deci, nu e loc de compromis în programul tău. Stailer te ajută să te programezi la data și ora dorite de tine. Citeste si aici mai multe informatii.

Stailer Claus în 20 de orașe ale țării

Magia programărilor online se află acum în 20 de orașe, însă se pare că oamenii au fost cuminți anul acesta și se va extinde și către alte colțuri ale țării. Pe Stailer regăsești o varietate de servicii din domeniul hair & beauty. Poți face programările dorite și fără să-ți creezi cont. Spre exemplu, ai nevoie să găsești saloane de cosmetica din Bistrita. Selectezi acest oraș, genul feminin/masculin, serviciul de cosmetică, data și ora. Apoi, tu alegi salonul și stilistul unde să-ți rezervi locul, în funcție de preferințe și bugetul pe care ești dispus să-l cheltui. 

Important de menționat este că nu ai de plătit nimic nici pentru programări și nici pentru anulări, totul este 100% gratuit și nelimitat.

Cont sau aplicație, un cadou timpuriu

Contul Stailer devine propria ta agendă virtuală unde îți vei gestiona mai ușor toate programările. Va fi ca un cadou de la tine pentru tine, unul practic și care îți economisește mult timp atunci când vrei să te programezi. Și în plus e gratuit, deci ai numai de câștigat. De acolo poți seta și remindere ca să nu uiți de programări. Nimănui nu-i plac oamenii ce nu sunt punctuali, nu-i așa? De asemenea, dacă vrei să ai acces și mai rapid instalează-ți aplicația Stailer ce este disponibilă pe Magazin Play, App Gallery sau App Store.

Stailer îți demonstrează că miracolele în materie de programări se întâmplă, chiar și pe ultima sută de metri! Descoperă mai multe de pe pagina oficială, iar pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *