Optimizarea manuala a unui site mare
Felierea subtire in contextul optimizarii SEO include atingerea elementelor cheie, precum tagurile de titlu, URL-urile cuvintelor cheie, heading-urile H1, si meta descrierea pe mii de pagini rapid, monitorizand pentru impact si rafinarea bazat pe aceste rezultate. Nu incerca sa optimizezi totul de pe pagina, sau vei ramane blocat si iti vei scadea productivitatea.
Credem ca felierea subtire este la fel de eficienta pentru un expert SEO, cum este pentru istoric in arte. Acest lucru ar putea suna eretic, insa cu un numar foarte mare de pagini prin care sa treci, decizandu-te asupra sinonimelor, timpurilor verbelor si ordinii cuvintelor ar trebui sa se bazeze mai multe pe intuitia ta si mai putin pe cercetarea cuvintelor cheie. Ia decizii rapide, nu te gandi prea mult si nu analzia prea mult. Logic, gandindu-te la cea mai buna aliniere de cuvinte de folosit pentru titlu sau H1 si consultand in continuu unelte de cercetare a cuvintelor cheie, vei fi blocat si te va costa oportunitatea. La urma urmei te tine din optimizarea celorlalte mii de pagini.
Cum se face felierea subtire depinde foarte mult de infrastructura site-ului tau web. De exemplu, un site ce este realizat pe WordPress, poate intrebuinta capabilitati de administrare a editarii in masa a pluginului gratuit SEO Title Tag. Acesta sustine optimizarea tagurilor de titlu si URL-urilor, pe mai multe pagini si posturi rapid, fara sa editezi fiecare post individual.
Apoi mai este abordarea incarcarii masive, unde importi o lista actualizata de taguri de titlu in baza de date din radacina website-ului tau. Incepi cu exportarea bazei de date in CSV a tagurilor de titlu, impreuna cu numerele ID si numele fiecarei inregistrare. Incarci fisierul CSV in Microsoft Excel si iti faci optimizarea tagurilor de titlu. Apoi incarci tagurile de titlu optimizate inapoi in baza de date.
De fiecare data cand trebuie sa optimizezi mai multe pagini, aminteste-ti ceea ce am scris mai sus.
Comentarii recente