Optimizare de weekend

Daca detii un site, daca esti webmaster sau doar ai un blog, ai nevoie mereu de vizibilitate si in consecinta, de promovare pentru a obtine aceasta vizibilitate. E weekend si astazi vorbim despre cateva din actiunile pe care le puteti intreprinde pe parcursul weekend-ului in incercarea de a va mai promova putin blogul, site-ul, magazinul online etc. Ce trebuie sa faci?

Ocupa-te mai mult de promovarea in retelele de socializare. Zilele de weekend sunt perfecte pentru a te ocupa de promovarea in retelele de socializare si motivele sunt multiple. In primul rand, foarte multi au timp doar in weekend sa isi verifice feed-urile de stiri, noutati, feed-urile din retelele de socializare. Astfel, poti profita la maxim de aceste zile pentru a ajunge in vizorul publicului tinta. Cu totii stim ca in retelele de socializare, esti ingropat in cateva minute astfel incat pentru a ajunge la cat mai multe persoane, trebuie sa identifici acele momente in care sunt cele mai multe persoane online.

Daca ai o pagina personala, acest lucru este usor de facut. Motivul este simplu: in chat, poti vedea mereu cati dintre prietenii tai sunt online si poti alege cel mai bun moment in care sa publici ceva nou de pe site-ul tau pe facebook. Mergem mai departe la o alta metoda si aceasta poate fi folosita doar daca ai prieteni care te plac si care te vor distribui fara ezitare. Gaseste-i si intr-o conversatie relaxanta, ca de sfarsit de saptamana, roaga-i sa dea un like/ share la continutul tau.

Daca ai o pagina de fani, poti estima oarecum momentul in care cele mai multe persoane vor vedea postarea ta. Cum? Ei bine, mergi din nou la profilul personal si in momentul in care ai acolo foarte multe persoane online, e foarte probabil ca si pe pagina sa fie la fel de multi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *