Optimizare de weekend

Da, cand vine vorba de optimizare, oricand e un moment bun sa mai aprofundezi, sa mai schimbi, sa mai promovezi. Eu personal insa, weekend-urile le gasesc perfecte pentru a face altfel de lucruri cand vine vorba de optimizare si de promovarea unui site. Treaba sta in felul urmator. Weekend-urile ar trebui sa fie in mare parte momente de respiro, atat pentru tine cat si pentru site-uri insa tot exista cateva lucruri pe care le poti face pentru site-ul sau site-urile taleUite ce fac eu in weekend-uri, referitor la asta.

1. Ma documentez

Da, aloc mare parte din weekend-uri pentru a ma documenta in legatura cu tot ce este nou in materie de seo, modalitati si oportunitati de promovare, schimbari in social media, noi retele de socializare, noi metode de promovare. Sunt un avid dupa astfel de informatii intrucat doar asa stiu cum este mai bine sa decurga procesul de optimizare pentru site-ul sau site-urile mele, dupa caz. Orice noutate in domeniu trebuie sa fie cunoscuta si inteleasa pentru a reusi sa ai cele mai bune rezultate.

2. Imi verific site-urile

In weekend-uri petrec mare parte din timpul alocat site-urilor mele pentru verificari, variate. Verific foarte mult schimbarile, pozitiile si imbunatatirile, scaderile si incerc sa identific toti factorii, atat cei pozitivi cat si cei care imi influenteaza negativ site-urile. Urmeaza verificarile in tot ce tine de ce se intampla in spatele site-urilor mele. Ma documentez in legatura cu plugin-uri care ar putea sa-mi fie de folos, fac update-uri la platforma, plugin-uri, teme chiar.

3. Comunic

Comunicarea este foarte importanta in acest domeniu. Avand in vedere ca orice site depinde de vizitatorii sai, comunicarea este foarte importanta. Mare parte din timp o aloc pentru a comunica cu vizitatorii mei, cu fanii de pe paginile de Facebook etc.

Tu ce faci in weekend-uri pentru site-urile tale?

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *