Off page fara on page

In online, site-urile incep sa fie din ce in ce mai multe si cu o concurenta din ce in ce mai mare pe absolut orice nisa, fiecare webmaster trebuie sa aiba cateva cunostinte de baza pentru ca site-ul sau sa aiba o sansa la ceea ce insemna vizibilitate in acest mediu. Pentru aceasta, astazi vom vorbi despre ce inseamna atat optimizarea on page si optimizare off page cat si despre ce inseamna optimizarea off page fara on page.

In primul rand, haideti sa vedem ce inseamna mai exact optimizarea on-page. In momentul in care vorbim de optimizarea on-page, ne referim in mare parte la modul in care un site este optimizat pe toate paginile din toate punctele de vedere seo.

In cazul optimizarii seo conteaza tot de la permalink-uri pana la fiecare tag h al fiecarei pagini in parte. Atunci cand vorbim de permalink-uri ne referim la forma in care apare fiecare link al site-ului tau. In general, cel putin in cazul blogurilor, este recomandat ca forma sa fie site/nume-articol. In cazul unui magazin sau al unui site mai mare, este recomandata folosirea permalink-urilor de forma site/categorie/nume-articol.

Mergem mai departe si mentionam faptul ca site-ul trebuie sa aiba tag-urile meta corect optimizate. Este vorba in principal despre meta title, meta description si partial despre meta-description.

Ei bine, fara aceste aspecte, cel mai probabil inceperea optimizarii off page va fi cel mai probabil inutila. Nu poti sa pornesti un proces de optimizare off page, o campanie de seo off page daca site-ul tau nu are pentru inceput respectate aceste aspecte.

Bineinteles, ambele ssunt importante, atat optimizare on page cat mai ales optimizarea off page. Nu se poate una fara alta si de fiecare data, la inceput trebuie sa se puna mai intai accentul pe optimizarea on page a unui site pentru o pornire cu dreptul.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *