Noua actualizare a Google Penguin este aproape de lansare

google penguinNoul algoritm in timp real Penguin de la Google, versiunea 4.0 va fi lansata pe cat de curand la sfarsitul acestui an de zile. Cu totii ne asteptam ca noua actualizare Penguin sa se produca cat mai repede, insa ceea ce trebuie sa stim este ca cel mai probabil va fi lansata si eliberata pe piata in cel mult doua luni de zile. Gary Illyes, un analist Google Webmaster Trends a postat pe Twitter ca asteapta ca aceasta actualizare sa se produca in cursul anului 2015. De vreme ce numai lunile noiembrie si decembrie mai raman din acest an 2015, presupunem ca aceasta schimbare se va intampla in cadrul urmatoarelor doua luni de zile.

De asemenea, trebuie sa ne asteptam ca urmatoarea lansare sa fie despre o versiune in timp real a algoritmului in cauza. Asta inseamna ca acesta va continua sa se actualizeze singur in mod constant. Nu vor exista anumite date de lansare pentru schimbarea Penguin dupa varianta Penguin 4.0. In schimb, de vreme ce Google detecteaza link-urile cu spam de pe un site, poate fi afectat de Penguin. In acelasi timp, atunci cand aceste link-uri cu spam sunt indepartate si indexul Google se ia de acestea, site-urile nu vor mai fi afectate de algoritmul Penguin.

Aceasta versiune a algoritmului Penguin va fi in timp real, cel putin acesta este scopul principal al Google. Asta inseamna ca de indata ce motorul de cautare descopera faptul ca un link este indepartat sau dezaprobat, agoritmul ca va fi lansat undeva la sfarsitul acestui an va procesa aceste informatii pe moment si vei fi capabil sa te recuperezi din urma unei penalitati Penguin extrem de rapid. Oricum, la fel de bine ai putea si sa ajungi sa obtii o asemenea penalizare, rapid si in timp real.

Cu siguranta aceasta actualizare de la Google va schimba in mod pozitiv site-urile si va ajuta ca internetul sa fie un loc mai bun si mai plin de informatii la zi si corecte, fara a fi duplicate sau eronate.

Sursa: searchengineland.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *