Nimic nu este garantat online

SigurantaIn ciuda noilor gandiri ca domeniile ce se potrivesc exact nu functioneaza bine, poti vedea cum se claseaza peste tot. Oamenii inca le cumpara, si de ce nu? Afacerile unor oameni sunt numiti intr-un mod. Ar trebui sa foloseasca nume diferite pentru site-ul lor, fiindca Google ar putea sa nu potriveasca domeniul potrivit, chiar daca este legitim in cazul lor?

Daca afacerea ta se numeste in genul, „cel mai bun electrician din Radauti”, vei fi penalizat pentru acel domeniu? Ar trebui sa iti iei un domeniu care nu este brandul tau, doar pentru ca l-ai numit ceva de 15 ani in urma si lui Google nu ii place acum?

Site-urile pot fi penalizate pentru ca sunt hackuite, si cine trebuie invinuit pentru acest lucru? O multime de site-uri mai vechi folosesc tehnici care sunt acum considerate spam. Exista text ascuns peste tot, multe facute pentru un motiv in afara de a incerca sa pacaleasca Google.

Multe site-uri nu functioneaza pe dispozitivele mobile, asa ca se straduiesc sa repare acest lucru. Au auzit ca daca furnizezi o experienta mobila slaba, pozitia ta in motoarele de cautare ar putea suferi. Aceasta este o modalitate buna de a-ti reaminti ca si daca nu faci nimic intentionat gresit, tot poti suferi.

Nimic nu este garantat

Aceasta este viata online in zilele noastre. Nimic nu este garantat in orice forma de marketing. Putem vorbi despre modalitatea sigura de a face ceva, dar niciodata foarte simplu de manevrat. Putem vorbi despre nivelul de risc si de ce un lucru este mai sigur ca celalalt, dar la sfarsit nimic din ceea ce facem nu este intradevar sigur.

Daca ai un site si nu ai facut absolut nimic pentru a optimiza, vei merge nicaieri online, sau vei face ceva pentru a rezolva aceasta problema, pana vei obtine o pozitie buna pe Google.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *