Meta descrierea SEO

SEO DescriereMeta Descrierea

Meta descrierea ajuta utilizatorii sa inteleaga despre ce este continutul tau inainte sa vada acest lucru. In timp ce nu au un impact direct despre pozitia in motoarele de cautare, acestea pot influenta foarte mult daca utilizatorii dau sau nu click pe pagina ta. Avand in vedere acest lucru, nu treceti niciodata de meta descriere pentru paginile de prioritate mare.

De fapt, ai putea sa vrei sa te gandesti la meta descriere, la fel ca la o reclama gratuita, este fundamental o oportunitate sa-ti primeasca mesajul de fiecare data cand lista este afisata in motoarele de cautare. Cu toate acestea, tineti minte ca Google cateodata nu afiseaza meta descrierea intr-un snippet a motorului de cautare, si in loc de aceste lucruri foloseste alte surse, cum ar fi datele disponibile public si/sau continutul paginii.

  • Meta descrierea contine cuvantul cheie, ce se potriveste cu rezultatele cautarilor. Ca rezultat, aceste cuvinte sunt afisate cu bold.
  • La o lungime de 154 de cuvinte, intreaga descriere este afisata in snippet-ul de cautare. Google trunchiaza meta descrierea care este mai mare decat 160 de cuvinte.
  • Copia descrie produsul companiei in stilul si vocea lor.

Trucuri de performanta :

  • Cand scrii meta descrierea unei pagini, fii sigur ca te concentrezi pe lungimea de cuvinte, alegerea cuvintelor si rezultatele cautarilor.
  • In timpuri speciale ale anului, cum ar fi sezonul sarbatorilor sau punctul culminant al perioadei de vanzare, ajusteaza-ti meta descrierea sa fie mai relevanta si ofera referinte la ofertele ce urmeaza sa apara sau promotiile de produs.
  • Incearca sa te gandesti la rezultatele cautarilor platite pentru a testa in continuu si a te juca cu copia reclamelor pentru a afla are functioneaza mai bine.

De aceea, meta descrierea este foarte importanta in optimizarea SEO, iar cu cat stai mai bine pe SEO, poti fi gasit mai usor in motoarele de cautare.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *