Magazinul viitorului

Functionalitate

OpenCart suporta categorii, sub-categorii, producatori, produse individuale, recenzii de produse, optiuni de plata, optiuni de transport, mai multe limbi si mai multe monede. Mai mult decat atat, spre deosebire de alte CMS-uri eCommerce, cele ale OpenCart functioneaza fara nici un fel de setari.

Usor de folosit pentru programatori

OpenCart este foarte usor de setat. Un programator poate realiza un magazin de baza, cu cateva produse si cateva categorii in doar o ora. Cele mai multe din setari pot fi facute prin panoul de admin intuitiv si usor de folosit.

Usor de folosit pentru clienti

Usurinta cu care utilizatorii pot folosi platforma este foarte importanta. Cele mai multe business-uri mici spre medii nu au fondurile necesare sa angajeze un webmaster full time pentru a le intretine site-ul, astfel incat aceste atributii revin diferitilor membri ale staff-ului. Pentru clienti, panoul este intuitiv si usor de folosit. Clientii pot adauga rapid produse, fotografii ale produselor, categorii, cuvinte cheie, pot configura optiuni de livrare si pot folosi optiuni populare de plata. Toate fara nici un fel de setare

Usor de customizat din punct de vedere al aspectului

OpenCart are o gama larga de teme, atat gratuite cat si platite insa daca esti programator, este usor de facut una de la zero sau de modificat una deja existenta. Cu cateva cunostinte de baza in CSS, HTML si Firebug, poti rapid sa modifici o tema OpenCart.

Extensii si module

Site-ul oficial OpenCart are o selectie larga de extensii (atat gratuite cat si platite) pentru sistemul eCommerce. Extensiile comerciale nu sunt tot timpul usor de modificat insa cele gratuite sunt usor de modificat si de customizat in functie de nevoi.

Este Open SOurce

OpenCart este Open Source. Asta inseamna ca intreaga baza a platformei poate fi modificata. Asta face si mai usoara modificare extensiilor si customizarea magazinului dupa dorintele fiecaruia in parte.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *