Link building-ul nu este tot, dar este important

Linkuri bineCeea ce vreau sa spun clar este ca link building-ul nu este glontul magic al SEO, esti aproximativ la 5 ani mai tarziu pentru acest lucru. Nu exista un glont magic al strategiei SEO.

Cu toate acestea, linkurile sunt foarte, foarte importante si unul din cele mai puternice semnale a motoarelor de cautare pe care le folosesc pentru determina autoritatea website-ului. Nu ma crezi? Sunt doua obiecte recente care arata ca linkurile nu vor fi la fel de importante in timp ce crezi ca vor fi.

Patentul Panda – un patent recent Google includ o piesa de informatie foarte interesanta care se refera la mentiunile brandului, ca mentiune a brandului tau fara link, ca un link implicit. Algoritmul Google valorizeaza mentiunile companiei tale in acelasi mod in care se masoara linkurile. In timp ce exista mai multe proiectii si speculatii despre acel fapt, ne ofera motive sa credem ca viitorul ar putea fi mai putin despre linkuri si mai mult despre a genera discutii.

In timp ce simple citatii sau mentiuni ale brandului devin mai importante in urmatorii ani putini, linkurile inca vor fi una din cele mai puternice tactici SEO. Daca nu te imprastii in jurul investitiei tale si investesti in construirea unui brand, probabil gresesti.

  • Cunostinta este puterea si linkurile sunt o parte importanta din SEO.
  • Motoarele de cautare pun valoare pe linkuri si le trateaza ca si voturi pentru un anumit website si paginile sale.
  • Utilizatorii se vor lega mai degraba de continut care este relevant, autoritativ, valoros si unic.
  • Exista o multime de resurse de tactici de construire a linkurilor care te pot ajuta, totusi ocupandu-te de aspectele unice ale afacerii tale si industrie este cea mai buna strategie.
  • Nu plati pentru link-uri, nu participa in scheme de linkuri si nu fa nimic prostesc.

Detinatori ai afacerilor, folositi aceste noi cunostinte pentru a castiga.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *