In ce consta serviciul SEO

In Romania oamenii nu sunt atat de familiarizati cu serviciile SEO. Din acest motiv ei sunt usor susceptibili atunci cand apeleaza la astfel de servicii, asteptand rezultate imediate. De foarte multe ori se intampla ca oamenii sa nu cunoasca demersurile acestor servicii si din acest motiv ei considera ca rezultatele ar trebui sa apara la o saptamana sau la o luna dupa contactarea unei firme specializare.

De fapt, a face SEO pentru o anumita firma inseamna a munca pe care o face firma de SEO astfel incat afacerea pe care o detine clientul sa fie afisata printre primele pozitii in motoarele de cautare. In ce constau si  care sunt pasii pe care ii face firma de SEO?

In primul rand, totul incepe cu o analiza in orice strategie pentru a obtine un SEO de succes.

Echipa noastra de specialisti SEO analizeaza proiectul dumneavoastra inainte de a pune bazele unei strategii.

Optimizarea SEO implica o strategie de durata care isi poate atinge scoul doar dupa intelegerea exacta a afacerii dumneavoastra.

Cautam cele mai bune cuvinte cheie si identificam potentialii vizitatori ai afacerii dumneavoastra, folosind diferite instrumente, precum Google Analytics, Adwords si alte instrumente speciale, pentru a putea intelege exact, ce se cauta, cum se cauta si mai ales ce strategie ne ofera cele mai bune rezultate.

Apoi se fac niste setari initiale pentru  ca firma sa se asigure ca isi va atinge obicetivele. Urmeaza cateva modificari On-page pentru ca site-ul sa aiba un continut convingator pentru vizitatori si pentru motoarele de cautare.

Se aplica o strategie de continut pentru ca firma de SEO sa aiba un efect de lunga durata. Aceasta strategie se refera la continut pentru a obtine un trafic calitativ su alte conversii care vor avea drept impact situarea pe primele pozitii in motoarele de cautare.

Se mai aplica si Link Building si apoi se trimit rapoartele clientilor.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *