Importanta SEO in parteneriate

Partener SEOMotoarele de cautare urmaresc linkuri pe internet pentru a descoperi si a clasifica continut. Continutul si contextul paginilor ce se leaga unul de altul este luat in considerare in clasificarea continutului si scoaterea sa in evidenta in motoarele de cautare.

Luati in considerare acesti factori care contribuie la clasarea site-ului sau paginii acestuia.

Linkurile sunt voturi. Linkurile la un site sunt tratate ca si voturi pentru pagina sau site. Calitatea, cantitatea si contextul linkurilor de la o pagina la alta sunt folosite de motoarele de cautare pentru clasificarea si clasarea unei pagini.

Linkurile sunt relatii. Orice pagina ce se leaga una de cealalta au legatura una cu cealalta. Acest lucru paote include link-uri in articole, in footere, in modulele de continut si in comentarii printre altele. Acest lucru poate fi foarte folositor cand continutul ce are legatura are linkuri cu altul, pe acelasi site sau pe diferite site-uri. Acest lcuru poate fi daunator cand primesti linkuri de pe site-uri de calitate scazuta, ce fac spam sau cand te legi tu de site-uri de calitate scazuta.

Sindicalizarea inseamna duplicarea continutului. Oricand continutul foarte similar sau acelasi continut, populeaza majroitatea sua mai mult de o pagina de pe internet, exista o sansa mare ca duplicatele sa fie ascunse de rezultatele cautarii. Motoarele de cautare vor incerca sa aleaga cea mai buna versiune de duplicat pentru cautatori si sa ascunda restul, in asa fel incat alt continut sa poata aparea in rezultatele cautarii.

Motoarele de cautare nu pot determina sursa continutului intotdeauna. Cand exista mai mult de o versiune a aceluiasi continut, motoarele de cautare vor incerca sa determine sursa si sa furnizeze acel lucru in rezultatele cautarii. De multe ori cand continutul este sindicalizat, sursa nu se claseza prima data, in special daca un site mic sau nou se leaga de unul mare, mai vechi si mai popular.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *