HTML SEO

HTML SEOHTML este codul proeminent folosit pentru crearea unor pagini web. Motoarele de cautare pot obtine semnale de clasare dintr-un element specific HTML. Mai jos aveti unele din cle mai importante elemente HTML cu care puteti obtine succesul SEO.

Tagul de Titlu HTML

Imagineaza-ti ca ai scris 100 de carti diferite dar le-ai dat tuturor acelasi titlu. Cum ar intelege cineva ca sunt despre diferite subiecte? Imagineaza-ti ca ai scris 100 de carti diferite, si in timp ce le-ai oferit titluri diferite, nu au fost foarte descriptive, poate doar un singur cuvant sau doua. Din nou, cum ar sti cineva, la prima vedere, desprece sunt cartile?

Titlurile HTML au fost si vor ramane cel mai important semnal HTML pe care motoarele de cautare le folosesc pentru a intelege despre ce e pagina. Titlurile rele de pe pagini sunt ca si cum ai avea titluri de carti rele ca exemplele de mai sus. De fapt, daca titlurile tale HTML sunt rele, Google le schimba.

Asa ca gandeste-te pentru ce speri ca fiecare pagina va fi gasita, bazandu-te pe cercetarea cuvintelor cheie pe care deja ai facut-o. Apoi realizeaza titluri unice descriptive pentru fiecare pagina.

Tagul de meta descriere

Tagul de meta descriere, una din cele mai vechi elemente HTML luate in considerare, iti permit sa sugerezi cum vei vrea sa fie descrise paginile in listarile de cautare. Daca titlul HTML este echivalent cu titlul unei carti, meta descrierea este la fel ca descrierea de pe spatele unei carti.

Puristii SEO vor spune ca meta descrierea nu este un factor de clasare si ca nu iti ajuta defapt paginile sa se claseze mai sus. Ci este mai degraba un factor de afisare, ceva care ajuta modul in care apari in cele mai bune rezultate ale unei cautari datorita unor factori. Tehnic, acest lucru este corect. Si este unul din motivele pentru care am decis sa numim acestia factori de succes.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *