Greseli SEO pe care liderii trebuie sa le evite

SEO GreseliNu este usor sa fii un lider in economia digitala din zilele noastre. Schimbarea rapida in tehnologia si modul in care clientii se adapteaza la acest lucru a transformat afacerile. Barierele dintre online si offline au cazut. Capitalul nu mai este decisiv in determinarea succesului.

Greseala SEO numarul #1 : Sa fii blocat in trecut

Ecosistemul digital evolueaza foarte repede. Majoritatea liderilor afacerilor, cu toate acestea, nu tin pasul cu noile dezvoltari. Raman ancorate in ceea ce obisnuiau sa faca, ramanand in trecut. Daca investesti in aceleasi lucruri pe care le-ai facut anul trecut, pierzi avantajele afacerii sa fie realizat prin intermediul optimizarii seo eficiente.

Abordari SEO :

  1. Investeste in analytics. Planuieste pentru maine dupa ce stii exact unde te afli astazi.
  2. Contruieste dashboard-uri actionabile in unealta analytics. Pastreaza informatiile critice pentru afacere asupra carora poti actiona. Cat de bine te descurci? Cat de mult succes ai in realizarea scopurilor strategice si economice? Concentreaza-te pe ce te face mai eficient, nu numai pe primirea traficului mai mare, dar imbunatatindu-ti vanzarile, crescand afacerile si devenind mai eficient in costuri.
  3. Angajeaza un consultant extern pentru a te ajuta sa te concentrezi pe lucrurile importante. Daca site-ul tau este accesat de 100 de oameni si 2 la % din acestia cumpara, de ce restul nu cumpara? Uitandu-te in timp, anlaytics poate sa-ti decodeze secretul succesului.
  4. Nu cheltui bani pe ceea ce nu se poate masura. Totul se poate masura. Urmareste si analizeaza valoarea tuturor chestiilor pe care petreci timp si bani.

Greseala SEO numarul #2 : Administrarea, fara a conduce.

Provocarea pentru lideri, atunci cand vine de administrarea afacerii, este sa decida cat de mult inseamna prea mult.

Ca lider trebuie sa ai o veder mai buna asupra intregii afacerii. Trebuie sa intelegi cum functioneaza diferite componente impreuna. Orchestrandu-le sa se descurce in sincronizare ar trebui sa fie cea mai mare prioritate.

Abordari SEO :

  1. Evita micro-administrarea consultantului tau SEO. Retrage-te, SEO este foarte complex, dinamic si implica cunoastere si perspectiva detaliata asupra mai multor discipline.
  2. Ofera-i mai mult spatiu expertului. Incercand sa insisti pe anumite tactici SEO nu este o abordare buna. Cand implicarea ta devine necesara, consultatantul tau SEO te va contacta.

 

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *