Fii primul care se programează online la saloanele din oraș! Te ajută Stailer!

De o bună perioadă de timp, programările se pot face online la saloanele de înfrumusețare. Deși acest lucru este posibil și prin rețelele de socializare, nu întotdeauna este și eficient. Prin noua aplicație Stailer ai ocazia de a-ți rezerva locul la unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare, fără să ai teama că programarea ta nu este făcută. Fii primul care se programează online la saloanele din oraș!

Fie că vorbim despre saloane de înfrumusețare pentru femei sau de cele pentru bărbați, Stailer permite în ambele situații să te programezi. Evident, trebuie să selectezi genul tău și serviciul de care ai nevoie pentru a efectua o programare. În doar câteva minute poți descoperi stilistul sau salonul care ți se potrivește, iar mai apoi prin aplicație să te reprogramezi constant la serviciile acestuia. 

Pentru a avea parte de și mai mult confort, Stailer dispune atât de platformă, cât și de aplicație. Ai posibilitatea de a-ți rezerva locul prin orice dispozitiv ai la îndemână. Dacă vrei să optezi pentru telefon sau tabletă, descarca aici aplicatia Stailer. În celălalt caz, te poți orienta către PC sau laptop și să intri pe stailer.ro. 

Instalează gratuit aplicația și programează-te la salonul preferat din orașul tău!

Stailer însumează peste 40 de orașe din România, cu peste 1000 de saloane de înfrumusețare. Dacă ai găsit orașul tău în lista respectivă, nu mai rămâne decât să instalezi gratuit aplicația și să te programezi. Aceasta este disponibilă pe Google Play, App Store și App Gallery. După ce ai descărcat-o, creează-ți un cont și poți începe să cauți saloane sau stiliști de renume. 

Aplicația este foarte simplu de folosit și îți permite să descoperi și alte detalii despre toate saloanele disponibile. La fiecare salon sau stilist, indiferent de zona în care se află, vei găsi informații legate de prețul serviciilor. Alături de această detaliere, mai sunt disponibile și recenziile clienților, zona în care se află, orarul general, ce alte servicii mai oferă și durata serviciului dorit. 

În cazul în care ai efectuat deja o programare prin intermediul aplicației, te poți folosi de contul tău pentru a o repeta. Spre exemplu, putem vorbi despre o programare la tuns sau una la pensat pe care le faci periodic. În acest sens, nu mai este necesar să cauți din nou orașul, genul tău, serviciul și salonul, ci doar să repeți programarea din secțiunea „Programările tale”.

Descoperă saloane pe harta interactivă și setează remindere pentru programare!

Secțiunea „Harta interactivă” este disponibilă doar pe aplicație. Aceasta îți afișează, pe baza locației tale, toate saloanele din jurul tău. De asemenea, vei găsi informații despre distanța exactă între locul în care te afli și salonul sau stilistul respectiv. Vezi mai multe aici

În ceea ce privește reminderele, acestea sunt alarme sau notificări pe care le setezi cum dorești. Reminderele au în vedere amintirea programării, astfel încât clientul nici să nu uite și nici să nu întârzie. Această funcție este disponibilă atât pe site, cât și pe aplicație. 

Contact: support@stailer.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *