Factori dupa care Google ofera pozitionare paginilor – partea 5

26. Magnitudinea update-ului de continut

Semnificatia editarilor si schimbarilor in continutul vechi reprezinta un indicator de continut proaspat. Adaugarea a unui update semnificativ este reprezentata de indepartarea sau schimbarea totala a paragrafelor din text si acest lucru ar putea fi un semn pentru Google ca tu chiar ai continut nou in acel articol.

27. Actualizarea istorica a paginilor

De cate ori a fost re- actualizata o pagina de-a lungul timpului? Zilnic, saptamanar, o data la 5 ani? Frecventa aceasta joaca de asemenea un rol important in factorul de prospetime a continutului de pe un site.

28. Proeminenta cuvintelor cheie

Un cuvant care apare in primele 100 de cuvinte ale unui text si mai apoi mai apare de cateva ori in restul textului reprezinta un semnal important de relevanta.

29. Cuvintele cheie in tag-urile H2, H3

Un alt semnal slabut de relevanta ar putea fi si aparitia cuvintelor cheie in tag-uri mai importante cum ar fi H2 si/ sau H3.

30. Ordinea cuvintelor cheie

Un cuvant cheie exact match va fi mai bun decat acelasi cuvant cheie insa cu o alta ordine a cuvintelor.

31. Calitatea link-urilor outbound

Multi experti seo sunt de parere ca trimiterea de link-uri catre site-uri cu o autoritate importanta ajuta si trimite un semnal de incredere catre Google.

32. Tema link-ului outbound

Potrivit SEOMoz, motoarele de cautare ar putea folosi continutul site-urilor spre care trimiti link-uri drept semnale de relevanta. De exemplu daca scrii despre VW si trimiti link spre pagina VW de pe Wikipedia, va fi relevant.

33. Gramatica si pronuntie

Desi inca nu cu o asa de mare importanta pe plan national, in general motoarele de cautare spun ca gramatica si pronuntia corecta a cuvintelor este foarte importanta pentru autoritatea unui site.

34. Continutul indexat

Este continutul de pe pagina original sau este indexat de pe alte pagini. Daca e a doua varianta, el nu va obtine o pozitie asa de buna ca cea a paginii pe care se afla continutul original.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.