Factori dupa care Google ofera pozitionare paginilor – partea 4

16. Lungimea continutului

Continutul inseamna mai mult decat cuvinte. Totusi, marimea articolului tau poate fi importanta pentru pozitionarile in SERP.

17. Densitatea cuvintelor cheie

Desi nu la fel de importanta cum obisnuia sa fie, densitatea cuvintelor inca este ceva ce Google foloseste pentru a determina topicul unei pagini. Totusi, daca exagerezi s-ar putea sa ai probleme.

18. Cuvinte semantice in continut

Cuvintele semantice ajuta motoarele de cautare sa extraga exact intelesul cuvintelor cu mai mult de un inteles. Prezenta sau lipsa cuvintelor semantice se comporta mai mult ca sigur ca un semnal de calitate.

19. Cuvinte semnatice in titlu si descriere

La fel ca in pagina de continut, prezenta cuvintelor semantice in titlu si descriere va ajuta Google sa discearna intre sinonime. S-ar putea de asemenea sa se comporte ca un semnal de relevanta.

20. Viteza de incarcare a paginilor

Atat Google cat si Bing folosesc viteza de incarcare a paginilor ca factor de oferire a pozitiilor. Spiderii motoarelor de cautare pot sa isi dea seama imediat de viteza de incarcare a paginilor tale.

21. Continut duplicat

Continutul identic de pe acelasi site (chiar si putin modificat), poate influenta negativ vizibilitatea site-ului tau in motoarele de cautare.

22. Rel =Canonical

In momentul in care este folosit corect, acest tag poate preveni Google de la a considera anumite pagini drept continut duplicat.

23. Viteza de incarcare a site-ului prin Chrome

Google s-ar putea sa se foloseasca si de datele utilizatorilor Chrome pentru a obtine date relevante despre viteza de incarcare a site-ului tau.

24. Optimizarea imaginilor

Imaginile on-page trimit motoarelor de cautare importante semnale de relevanta prin numele lor, titlul, textul alt, descrierea etc.

25. Actualizarea frecventa a continutului

Update-ul Google Caffeine favorizeaza continutul recent actualizat, in special pentru cautarile legate de o anumita perioada de timp. Este foarte important sa ai in vedere si acest factor. Googlr afiseaza data ultimei actualizari a unei pagini.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *