Factori dupa care Google ofera pozitionare paginilor – partea 3

11.Keyword in tag-ul titlu

Tag-ul titlu este poate al doilea cel mai importan in ce tine de o piesa de continut (pe langa continutul in sine, bineinteles) si de aceea el va trimite un puternic semnal seo. Daca vei avea titluri bune, site-ul tau va avea de castigat. Daca vei avea titluri bune insa continutul paginii nu va fi chiar atat de bun, site-ul tau va avea de suferit de pe urma cresterii bounce-rate-ului. Utilizatorii pur si simplu nu vor gasi in continut ce pretinde titlul si vor iesi. Google te va penaliza pentru asta.

12. Titlul incepe cu un cuvant cheie

Potrivit datelor oferite de cei de la Moz, titlurile care incep cu un cuvant cheie tind sa se optimizeze mai bine decat titlurile care au un cuvant chei undeva la sfarsitul titlului. Bineinteles, asta nu inseamna ca vei abuza de acest lucru.

13. Cuvant cheie in tag-ul H1

Tag-urile H1, urmeaza ca importanta dupa tag-ul titlu. Si acest tag, trimite unul din cele mai importante semnale de relevanta. De cele mai multe ori, intr-un site, H1 este atribuit titlul-ui articolului. Mergi insa mai departe si incearca sa optimizezi tagurile H2, H3.

14. Cuvantul cheie apare in tag-ul descriere

Din nou, un foarte important semnal in ceea ce priveste relevanta. Astazi, nu mai este la fel de important cum era acum 3 ani insa asta nu inseamna ca nu mai este deloc important. La limite foarte fine, acest tag poate si categoric face diferenta intre locul 1 si restul.

15. Cuvintele cheie sunt folosite pe parcursul intregii piese de continut

Un alt semnal de relevanta il reprezinta si faptul ca in interiorul articolului, un cuvant apare in titlu, intr-un tag H (1,2,3) si in interiorul continutului in sine.

Despre mai multe semnale de relevanta pentru Google vom mai vorbi si in alte articole. Pana atunci insa, asigura-te ca le aplici pe toate cele prezentate aici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *