De ce nu poti face SEO cu bani putini

Lucrand in cazul unei firme de SEO, mereu vad destui clienti care cred ca pot face SEO cu bani putini si pot avea rezultate fenomenale. Mai mult decat atat, foarte multi din ei nu pricep faptul ca SEO nu e ca si cu o constructie: te apuci de ea si vezi rezultatul imediat. In seo, lucrurile stau putin altfel. haideti sa vedem de ce.

Orice site depinde de algoritmii de cautare Google. Promovare si optimizarea seo sunt un proces complex prin care o firma de seo va incerca sa creasca autoritatea site-ului tau prin diferite metode si tehnici agreate de Google. Totusi, rezultatele nu apar imediat pentru ca Google nu indexeaza schimbarile pe masura ce ele se fac si mai degraba, Google alege un moment in care site-ul tau devine putin mai autoritar, pentru a-i imbunatati pozitiile.

Totul tine de relevanta

In seo si in pozitionarile Google, totul tine de relevanta. Google, ca cel mai mare si mai folosit motor de cautare din lume, incearca an de an sa-si imbunatateasca rezultatele oferite pentru ca acestea sa fie cat mai relevante pentru fiecare in parte.

Pentru aceasta, in algoritmul de pozitionare exista peste 500 de factori importanti pe care ii are in vedere cand ofera pozitionarile. Cu totii stim ca o investitie mica inseamna profituri mici si cam asa sta treaba si in SEO. In primul rand, rezultatele nu apar pe moment si in al doilea rand, pentru a se inregistra rezultate importante, Google trebuie sa observe schimbari majore in popularitate unui site.

Intr-un mediu dominat insa de site-uri, e oarecum greu sa te faci remarcat daca nu vii cu continut de calitate si cu o campanie serioasa de SEO. Daca doresti cu adevarat rezultate, vei intelege mereu faptul ca acest lucru nu se poate intampla fara ca tu sa investesti mai intai.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *