De ce ai nevoie de optimizare site

Foarte multi din cei care ajung in online, se intreaba de cele mai multe ori de motivele principale pentru care site-ul lor ar trebui optimizat. Multi insa inteleg acest proces de optimizare ca simpla modalitate prin care site-ul lor ajunge mai sus in Google si cam atat. Astfel, astazi vorbim despre motivele principale pentru care ai nevoie de optimizare site web.

1. Ai nevoie de vizibilitare

Vizibilitatea este foarte importanta pentru un site. Fara vizibilitate, un site este foarte greu de gasit. Fara vizibilitate, un site, de foarte multe ori, e ca si cum nu ar exista. Site-ul tau are nevoie asadar sa ajunga sa fie descoperit pentru a putea fi citit, vizitat, agreat, distribuit. Are nevoie de vizibilitate pentru a avea succes.

Site-ul tau poate sa fie mai bun decat mii de alte site-uri din aceeasi nisa de pe internet. Daca nu este vizibil acolo, in primele pagini, e ca si cum nu ar exista.

2. Are nevoie de optimizare

Pentru a beneficia de aceasta vizibilitate, un site are nevoie de optimizare. Aceasta optimizare este un proces complex prin care un site isi construieste autoritate si ajunge sa fie vazut din ce in ce mai bine de Google. Bineinteles, este bine sa ai un site vazut bine de Google, insa si mai bine este sa ai un site vazut bine de utilizatori.

De ce?

Pentru ca pana la urma, utilizatorii sunt cei pentru care site-ul tau exista. Fara ei, site-ul tau nu ar avea rost. Mai mult decat atat, daca esti pe placul utilizatorilor, ei te vor recomanda fara macar sa le-o ceri. Aceste recomandari reprezinta cea mai buna optimizare de care poate avea parte un site. Aceasta optimizare este cea care conteaza si care in timp, determina adevarata autoritate a unui site.Tu ce faci pentru ca site-ul tau sa devina o autoritate?

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *