Cum sa nu fii in online

In online, prezenta e ceva foarte relativ. Fie ca ai un blog, un site, o afacere, mereu ai nevoie de vizibilitate pentru a putea obtine ceva. Vizibilitatea nu inseamna nimic altceva decat vizitatori fideli, vizitatori noi si persoane care sunt dispuse sa distribuie fara ezitare continutul tau.

Ei bine, continutul tau nu e distribuit oarecum ci trebuie sa fie nou, imformativ, de folos pentru a fi considerat continut bun. In online, sunt la momentul de fata cateva milioane de site-uri astfel in cat, daca doresti vizibilitate, trebuie sa vii cu ceva neaparat nou. Altfel, vei fi in ochii vizitatorilor un alt mediocru.

Cum sa nu fii in online

1. Nu copia

Daca doresti vizitatori fideli, trebuie sa ai propriul continut si daca vei copia continut de pe alte site-uri nu inseamna deloc continut persoanal. Continutul personal trebuie sa fie marcat de unicitate si daca doresti o prezenta pozitiva in online, o prezenta care sa fie din ce in ce mai remarcata, trebuie sa fii sincer in primul rand cu tine. Trebuie sa iti gasesti nisa ta, sa iti gasesti acele subiecte despre care poti scrie foarte bine si sa devii expert pe acea parte.

2. Nu imita

Chiar daca nu vei copia, poate ca vei avea tendinta sa imiti un model, un exemplu. Nu fa asta pentru ca utilizatorii isi vor da imediat seama. Oricat de buna ti se pare o idee, daca cineva a folosit-o deja, trebuie sa renunti la gandul ca tu poti face acelasi lucru. Daca doresti vizitatori fideli, trebuie sa le oferi ceva ce nu pot gasi in alta parte.

Crezi ca asta-i tot  ce trebuie sa faci? Daca da, te inseli. Afla ca aceste lucruri sunt un mic inceput in tot ce tine de acest univers al mediului online. Reusita depinde in totalitate de tine, de cat de mult tii la ce faci si de cat de mult investesti.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *