Cum sa inveti verifici daca design-ul tau e responsive

Sa spunem ca ai creat un site de la zero si ai fost atent la toate detaliile posibile. S-ar putea sa fi facut site-ul si responsive, pentru a fi afisat perfect pe toate dispozitivele. Acum e momentul sa testezi daca acel design este intr-adevar responsive din toate punctele de vedere.

Pentru a face asta ai nevoie de cat mai multe dispozitive de diferite marimi. Categoric nu le ai pe toate asa ca in acest articol va oferim cateva tool-uri utile in verificare unui design responsive.

1. Responsinator

Acest instrument te ajuta sa vezi rapid cum va arata site-ul tau pe majoritatea dispozitivelor cum ar fi iPhone, iPad, Kindle si Android atat in orientare portret cat si orientare orizontala.

Responsive Design Test Tool #1: Responsinator

2. RWD Demonstration

RWD Demonstration face cam exact ce face si Responsinator. Totusi, el ofera vizualizare doar pentru iPad, iPhone si desktop. Responsive Test Tool 2: RWD Demonstration

3. ScreenQueri.es

Acest instrument e poate cel mai complex din toate. Screenquerries pune la dispozitie rezolutii de ecran predefinite din familia de dispozitive Apple, Android sau Windows Phone.

Responsive Test Tool 3: ScreenQueries

4. Screenfly

Screenfly este cel mai popular instrument din aceasta categorie. Are o colectie larga de rezolutii de la desktop-uri, tablete, smartphone-uri si chiar televizoare.

Responsive Tool Test 4: Screenfly

5. Responsive

Un instrument simplu si la subiect. El pune la dispozitie 5 rezolutii de ecran pentru a-ti testa site-ul.

Responsive Test Tool 5: MK Responsive

6. Resizer

Resizer este un instrument ce iti permite sa schimbi rapid dimensiunile pentru a testa design responsive. Acest instrument vine in varianta de extensie pentru Firefox si Chrome.

Responsive Test Tool 6: Resizer

7. ResponsivePX

Acest instrument iti permite sa selectezi singuri Width si Height pentru a testa daca site-ul tau este responsive.

8. ProtoFluid

Poti testa cu acest instrumend prototipul site-ului tau in diferite variante de ecrane si orientari. Este usor de folosit si nu necesita decat un browser modern.

Responsive Test Tool 7: ProtoFluid

Spune-ne care din aceste instrumente le-ati folosit si care credeti ca sunt cele ce isi indeplinesc cel mai bine functia de a testa daca un design este responsive.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *