Cum sa dezactivezi Gravatarul in WordPress

Avatarele permit utilizatorilor sa dea instant profilelor online o imagine identificabila. WordPress foloseste Gravatar ca platforma default de preluare a avatarelor. Le permite utilizatorilor WordPress sa aiba acelasi avatar afisat pe orice site care are optiunea gravatar integrata. Oricum, in anumite cazuri, multi nu vor sa afiseze gravatare pe site-ul lor WordPress. in acest articol va vom arata cum sa dezactivati Gravatar in WordPress.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te loghezi pe site-ul WordPress si sa lergi la Settings respectiv Discussion. Fa scrol pana la sectiunea Avatars si debifeaza optiunea Show Avatars. Pentru a salva setarile, da click pe Save Changes.

Uncheck Show Avatars to disable gravatar in WordPress

Ei bine, mai mult de atat nu este nimic de zis. Ai dezactivat cu succes folosirea Gravatar pe site-ul tau. De acum, comentariile utilizatorilor nu vor mai avea afisat gravatarul lor. De asemenea, nu vei mai vedea gravatarele nicaieri in WordPress Admin. Gravatarele utilizatorilor nu vor mai aparea in comentarii sau in ecranul utilizatorilor. Gravatarul din WordPress Admin bar va disparea si el.

Gravatar free WordPress Backend

Desi ai dezactivat folosirea de gravatare pe site-ul tau WordPress, inca le poti afisa, selectiv insa si doar daca ai nevoie de ele. De exemplu, poti afisa gravatare in author info box sau poti afisa gravatare de la mailul utilizatorilor, oriunde pe site-ul tau.

Speram ca acest articol v-a fost de folos in incercarea de a dezactiva folosirea gravatarelor in site-ul vostru WordPress. Daca aveti orice fel de intrebari legate de WordPress, nu ezitati sa ni le adresati ins ectiune acomentarii a oricarui articol de pe site. Vom incerca sa va ajutam in cel mai scurt timp cu putinta.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *