Cum sa adaugi legenda imaginilor din WordPress

Daca te-ai intrebat de multe ori cum este adaugata o legenda sub o imagine dintr-un post wordpress, astazi ai gasit raspunsul. Aceasta metoda este foarte utila pentru cei care vor sa ofere detalii despre o imagine sau sa ofere credite celui care detine drepturile de autor pentru acea imagine. In wordpress, ai o functionalitate integrata prin care poti adauga cu usurinta legende tuturor imaginilor pe care le pui in pagini si posturi.

Pentru inceput, trebuie sa incarci mai intai o imagine. Ca sa faci asta, e simplu. De fiecare data cand editezi un post sau o pagina, undeva in editor incoltul din stanga-sus, ai un buton numit Add Media. imediat ce adaugi o imagine, poti sa ii adaugi diferite informatii cum ar fi titlul, titlul alternativ, descrierea si nu in ultimul rand, legenda (ce va aparea pe site, sub imagine).

Adding caption to an image in WordPress

Daca restul informatiilor (titlul, descrierea, titlul alternativ) nu sunt vizibile utilizatorilor, legenda va aparea sub imaginea incadrata intr-un chenar.

Mai mult decat atat, poti adauga legende si imaginilor pe care le introduci intr-o galerie. Dupa ce ai incarcat toate imaginile in galerie, vei avea ceva in genul imaginii de mai jos:

Adding captions to gallery images in WordPress

Prin click pe „caption this image…” de sub fiecare imagine, poti adauga cate o legenda pentru fiecare. Aceste legende vor aparea bineinteles in galeriile de pe site.

Daca inca nu ai adaugat legende imaginilor anterior incarcate pe site si inserate in posturi si pagini, poti face si asta cu usurinta.

Tot ce trebuie sa faci pentru asta este sa mergi la Media respectiv Library. Acolo vei gasi toate pozele incarcate pe site-ul tau. Dupa ce dai click pe edit in cazul unei imagini, poti edita toate detaliile ca intr-o poza proaspat urcata, inlcusiv poti adauga legenda.

Ti-am fost de ajutor? Crez ca ai persoane carora le-ar folosi acest articol? Da-le un link sau un share.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.