Cum sa adaugi corect Google AdSense pe site-ul tau WordPress – Q&A

Cele mai bune practici AdSense si cele mai frecvente intrebari

De-a lungul anilor, am gasit raspunsul multor intrebari legate de AdSense. Mai jos gasiti cateva din cele mai bune practici AdSense cat si cele mai frecvente intrebari legate de retea.

Care sunt cele mai bune marimi pentru reclamele AdSense?

Desi plasarea acestor reclame este cheia, am descoperit faptul ca cele mai bune marimi sunt 336 x 280 si 300 x 260. Aceste reclame tind sa se incadreze pe majoritatea ecranelor si in acelasi timp, au si cea mai buna rata de platire.

Care este cea mai buna plasare pentru reclamele AdSense?

Acest aspect depinde in totalitate de design-ul site-ului tau. Scopul este sa obtii cat mai multe click-uri asa ca va trebui sa plasezi reclamele in cele mai proeminente puncte. De obicei, reclamele din articole, la inceput, tind sa fie mult mai accesate decat cele de la sfarsitul articolelor.

Multi au folosit o buna perioada un widget care pluteste insa nu recomandam acest tip de reclame intrucat interfereaza cu regulamentul AdSense.

Pot sa dau click pe propriile mele reclame?

De multe ori (in acest moment chiar rad), incepatorii dau click pe propriile reclame sau roaga prieteni, rude, etc, sa faca acest lucru in mod excesiv. Va rog, nu faceti asta. Google stie de fiecare data cand tu dai click pe propriile reclame si poti sa fii cu usurinta banat daca faci asa ceva.

Ce este RPM-ul unei pagini?

RPM vine de la Revenue per Mille adica pretul pentru 1000 de impresii. Acesta este determinat inmultind numarul total de click-uri si a costului per click si apoi impartind rezultatul la numarul total de pageviews.

Daca ti-a placut articolul, nu ezita sa ne spui asta intr-un comentariu. Revino oricand pentru mai multe tutoriale, stiri si noutati din acest univers imens al internetului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *