Construieste-ti autoritatea brandului

Construieste autoritatea branduluiEste evident ca tehnologia din spatele abilitatii motoarelor de cautare de a determina si a intelege entitatile web se indreapta treptat catre modul in care percep oamenii reali lucrurile dintr-o perspectiva traditionala de marketing. Accentuarea pe E-A-T (expertiza, autoritate si incredere) din ghidul recent actualizat de calitate de la Google arata ca motoarele de cautare se inclina spre instrumentele de masurare ce au legatura cu brandul pentru a identifica site-urile si paginile care merita sa fie mai vizibile in rezultatele cautarilor.

Brandingul online sau construirea de autoritate, este destul de similara cu practicile traditionale SEO, cu care multi dintre noi ne-am obisnuit. Construirea unei prezente online de brand si imbunatatirea vizibilitatii de cautare a site-ului, ambele necesita doua procese majore, lucrurile pe care le implementezi pe site si lucrurile pe care le faci in afara site-ului.

Acesta este locul in care mai multe aspecte avansate SEO se pot uni perfect cu online branding-ul cand este implementat prin modul potrivit.

Alege o nisa si exceleaza

Construirea expertizei pe subiect a brandului este probabil cea mai rapida modalitate ce poate fi folosita cand cauti sa construiesti un nume pentru tine sau afacerea ta intr-o industrie foarte competitiva.

Sunt cateva motive pentru acest lucru :

  • Demonstrandu-ti expertiza de camp intr-o zona sau doua a industriei poate fi un punct de vanzare unic puternic pentru brandul tau.
  • Este mai usor sa extinzi si sa cercetezi in parti mai profunde si mai competitive a industriei tale, de indata ce te-ai stabilit ca fiind un expert in zona aleasa.
  • Evident, motoarele de cautare favorizeaza branduri cunoscute sa fie expert in anumite zone.

Doar pentru a-ti oferi un exemplu pe scurt, cand am inceput sa fac blogging in anul 2010, eram peste tot. Apoi cateva luni mai tarziu, am decis sa ma concentrezi pe o zona specifica, si anume pe SEO si am scris o multime de ghiduri. Astfel am devenit puternic ca brand si expertiza mea mi-a fost recunoscut.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *