CloudFlare si MaxCDN

Viteza unei pagini este cruciala in determinarea pozitiei site-ului tau. Sa nu mai mentionam, site-urile incete duc la o experienta proasta a utilizatorilor. De multe ori, utilizatorii ai internetului se intreaba cum anumite site-uri, chiar daca foarte mari si complexe, se incarca foarte repede.

Multi folosesc servicii ca W3 Total Cache si MaxCDN. Oricum, unii utilizatori nu isi pot permite MaxCDN. In acest articol, va vom arata cum sa setati CloudFlare Free CDN in WordPress.

Ce este ClloudFlare?

CloudFlare este o aplicatie Web Firewall, un server proxy si un content delivery network (CDN). Iti optimizeaza site-ul web comportandu-se ca un proxy intre vizitatori si serverul tau ce ajuta la protejarea site-ului tau impotriva atacurilor DDoS.

Planul de baza, gratuit, este perfect pentru afaceri mici si blog-uri. Ei ofera de asemenea si planuri platite incepand cu 20 $ pe luna.

Care este diferenta intre MaxCDN si CloudFlare

MaxCDN si CloudFlare sunt ambele servicii diferite de fapt. In timp ce MaxCDN este focusat pe servirea continutului prin CDN-ul lor, CloudFlare este focusat mai mult pe securitate si controlul spam-ului.

Ambele servicii folosesc tehnologii diferite pentru a servi continut prin reteaua lor. MaxCDN serveste continut de pe DNS-ul site-ului tau folosind pullzones.

CloudFlare pe de alta parte serveste continut prin propriul lor DNS si esti rugat sa iti schimbi DNS-ul site-ului tau pentru a duce spre serverele lor.

CludFlare se comporta mai mult ca un proxy intre tine si vizitatorii site-ului tau, fapt ce inseamna ca lasi din mana foarte mult control, in timp ce MaxCDN se comporta ca un proxy reversat ce inseamna ca tu vei avea controlul.

CloudFlare este mai bun la optimizarea vitezei site-ului tau prevenind site-ul tau de virusi, atacusi si crawlere suspicioase. MaxCDN este mai bun la a imbunatati viteza de incarcare a site-ului tau servind continut static prin intermediul serverelor locale din intreaga lume.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *