Clientul tau beneficiaza de prezenta ta pe Google

Prezenta GoogleIn lumea marketingului de la o afacere la alta, ce ai spune ca vor clientii cel mai mult de la tine ? Unele din jocurile evidente includ calitatea produselor, serviciile grozave, preturile rezonabile si solutiile care cresc profitul. Dar ce ar vrea in mod special, daca ar putea avea orice de la tine ? Ce zici de mai multi clienti ?

Multe companii suporta reselerri in mai multe moduri, incluzand perspectivele de funneling la ei. Indiferent daca compania ta are un program de sprjin pentru reseller sau nu, sunt doua lucruri foarrte importante care probabil sunt subutilizate pentru acest scop, website-ul tau si clasarea in motorul de cautare.

Nu este greu sa-ti imaginezi cum poti imbunatati website-ul tau pentru furniza lead-uri la consumatorii tai. Creand o aplicatie de „vendor locator” pe website-ul tau ai putea ajuta vizitatorii sa gaseasca produsele si serviciile ce au legatura cu ceea ce ofera afacerea ta. Fa un pas inainte si poti sa-ti folosesti statutul ca o sursa de incredere pentru a obtine o multime de informatii si sa aloce indrumari prin clientii cheie potriviti.

Daca iti plac majoritatea companiilor astazi, cu siguranta vei petrece foarte mult timp si efort optimizandu-ti site-ul pentru clasarea in motoarele de cautare sau/si cheltuirea banilor pe programe de reclame ale motoarleor de cautare. Companiile care au succes in eforturile lor SEO au o unealta in plus in cutia de unelte pentru marketing decat s-ar fi gandit.

Un exemplu grozav ar fi un producator de imprimante. Haideti sa spunem imprimante 3D. In timp ce companie cu siguranta nu ofera servicii de imprimare, este rezonabil sa ne asteptam ca website-ul companiei se va clasa mai bine in motoarele de cautare pentru „imprimante 3D”. Mult din efortul SEO pe care o companie il angajeaza va produce clasarea pentru aceste tipuri de cuvinte cheie. Acel trafic care este generat pentru website prin cuvantul cheie „imprimante” ar putea sa nu genereze mult in modul vanzarilor, dar traficul poate fi transformat in potentiali cumparatori.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *