Cele mai bune sfaturi pentru optimizare

Fara nici o indoiala Google este motorul de cautare cel mai folosit din toata lumea. El optimizeaza paginile de pe internet, website-urile de pe internet in functie de un algoritme complex care nu este cunoscut. Toata lumea isi doreste sa stie care este acest secret si cum trebuie a isi optimizeze mai bine site-ul pentru a ajunge in primele poziti de cautare.

Noi stim ca exista o formula care include mai mult de 200 de criterii combinate intre ele si care nu sunt chiar atat de grue de obtinut insa cu ajutorul lor veti reusi sa fiti in cap de lista, pe primele pozitii in acest motor de cautare.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii un as in ale optimizarii:

Definitia cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt expresii care tebuie sa fie foarte bine definite, care sa va califice activitatea in website-ul dvs. De asemenea, ele sunt fraze pe care utilizatorii le introduc pe Google pentru a ajunge cat mai usor la site-ul dvs. sau pe un alt site care are aceleasi cuvinte cheie care mai exista pe piata cu aceeasi afacere. De asemenea, cuvintele cheie trebuie sa se gaseasca pe paginile site-ului tau.

Grupati-va paginile intr-un anumit fel

Google nu optimizeaza site-urile de Internet insa face referire la paginile de site-uri. Astfel, fiecare pagina trebuie sa fie considerata la fel ca un mini site pentru a putea sa pozitioneze expresii puternice pentru a obtine o optimizare buna.

Fiecare pagina a site-ului trebuie sa aiba o eticheta care sa fie inclusa si in titlu astfel incat sa informeze foarte bine cititorul site-ului. Din cele 200 de criterii pe care le foloseste Google pentru o optimizare buna, unul dintre cele mai importante este acesta.

Mai mult, trebuie sa fiti foarte itneresati de continutul textului pe care il atasati site-ului. Trebuie sa existe o structura lizibila ca sa fiti pozitionati mai sus si ca sa fiti mai cautati pentru firma dvs.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *