Cele mai bune link-uri

Mediul online si promovarea seo, presupune in mare parte obtinerea a cat mai multe link-uri relevante pentru site-ul tau, link-uri care sa ii creasca autoritatea si implicit, pozitiile in Google. Astazi vorbim despre cateva din cele mai bune link-uri pe care daca un site le obtine, are sansa sa ajunga foarte sus. Bineinteles insa ca treaba e cam trickie si o sa vedeti in continuare si de ce.

Google are diferiti algoritmi dupa care ofera autoritatea si pozitionarile unui site si pentru aceasta, obtinerea de link-uri naturale este cea mai dorita. Da, e nevoie de link-uri naturale, nu de ferme de link-uri, nu de link-uri cumparate pentru ca Google are mii de metode prin care poate descoperi asta.

Astfel, daca ai inceput sa cumperi link-uri si in rest site-ul tau nu mai primeste nici un semnal, nici din Social Media, nici din blogosfera sau di orice alte medii, e oarecum clar pentru Google ca link-urile obtinute nu sunt obtinute natural.

Din categoria link-urilor naturale, exista un tip de link pe care oricine si le doreste si care din pacate, sunt foarte greu de obtinut. Totusi, e de mentionat ca nu e imposibil. Multi au reusit, multi reusesc si poate vei reusi si tu daca nu vei renunta prea repede si daca iti vei pune mintea la dispozitie.

Haideti sa lasam vorba si sa spunem despre ce fel de link-uri este vorba. Este vorba despre link-urile pe care le primesti de pe nisa ta. Astfel, daca ai un site care vinde telefoane, cele mai bune link-uri pentru tine sunt cele de pe alte site-uri care vand aceleasi produse, de pe bloguri de specialitate in domeniu (de review-uri, de specificatii etc).

Da, acestea sunt link-urile cele mai valoroase pentru site-ul tau. Cum le obtii? Depinde doar de tine, de ce metode reusesti sa gasesti.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *