Cele mai aglomerate perioade pentru magazine de Black Friday

black fridayChiar daca a trecut de acum de cateva zile, Black Friday a constituit un eveniment nemaipomenit pentru toti cei care au dorit ceva tot timpul anului si au descoperit acum reduceri de nerefuzat. Si chiar daca aceasta vinere neagra, in care se scad preturile pana la 90% a fost saptamana trecuta, asta nu inseamna ca nu trebuie sa stim exact cand sa evitam aglomeratia din magazine. Acest lucru se intampla de cele mai multe ori intre ora 2 PM SI 4 PM. Cel putin, asa ne indica Google si ar trebui sa stim ca Google cunoaste mai bine decat noi orice tine de mediul online.

Google a lansat cateva date ale unor locatii in avans de Ziua Recunostintei si Black Friday, aratand unde va fi cel mai plin de oameni care vor face shopping. Se adreseaza intrebareadaca Black Friday este bun sau nu pentru vanzatori. In Marea Britanie, de exemplu, acest eveniment nu a ajuns la proportiile sale maxime si la aprecierea englezilor, decat in anul 2014, iar retailerii si-au exprimat dorinta de a se mai juca odata cu asta si in acest an.

Acest eveniment de mare amplitudine pentru toata lumea, de fapt, micsoreaza limitele retailerilor prin fortarea acestora sa isi miscoreze discountul in doar cateva zile. Traficul extra si cererile dau de asemenea presiune website-urilor, sistemelor si abilitatii de a livra bunuri si produse la timp, fortandu-i pe retaileri sa dedice resurse extra pe aceasta perioada.

Multi comercianti raspund, in schimb, prin incercari de a extinde discounturile perioadei de Black Friday pentru a-si impartasi marfurile multe care nu s-au dat poate in timpul anului. Nu este vorba totusi numai de aceasta Vinere Neagra. In timp ce Black Friday este principalul eveniment pentru comerciantii de electronice si de telefoane mobile, traficul de vizite in magazinele fizice si online este mai apropiat de Craciun pentru alti retaileri. Mall-urile, supermarketurile si hipermarketurile au cel mai mare trafic in ultima sambata dinainte de prima zi de Craciun.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *