Caracteristicile unui Website de afacere

Design WebsiteActiveaza-ti pagina cu continut actualizat regulat.

De multe ori, afacerile cred ca scopurile lor sunt realizate de indata ce website-ul este live. Adevarul este ca intretinerea website-ului este un proces continuu. Pentru a ramane relevant in motoarele de cautare, website-urile trebuie sa fie actualizate constant, in asa fel incat motoarele de cautare stiu ca esti activ. Mai important decat atat, website-ul tau trebuie sa reflecte cu adevarat afacerea ta oricand, pe care majoritatea le schimba mereu.

La cateva saptamani, schimba-ti pagina principala sa promovezi ultimele produse si servicii, in asa fel incat utilizatorii care se intorc sunt expusi la ceea ce este mai important la afacerea ta acum. Scapa de ofertele, produsele si serviciile pe care nu le mai oferi, fiindca nu vrei ca si consumatorul tau sa citeasca despre o oferta pe care tu nu o mai ai in stoc.

O alta idee este sa lansezi un blog si sa il actualizezi cel putin o data pe saptamana cu intelegerea afacerii si industriei, sfaturi utile, si alte informatii pe care consumatorii le-ar putea gasi folositoare. Nu stii niciodata cine poate cauta pentru sfaturi pentru o problema obscura, sa gaseasca blog-ul tau si sa-ti ceara ajutorul in cele din urma. Blogul te va ajuta sa-ti stabilesti afacerea ca si expert in campul tau si sa furnizezi un flux de continut cautabil.

Asigura-te ca website-ul tau este vizibil pe dispozitivele mobile.

Un sondaj realizat in 2012, a afisat ca atunci cand cauta informatii online despre un produs sau un serviciu, 25 la % din respondenti au facut acest lucru de pe un telefon mobil si 7 la % pe o tableta. Acele numere continua sa creasca.

Se pare ca utilizarea dispozitivelor mobile nu numai ca, creste rapid, dar majoritatea din acea crestere cauta pentru informatii de cautare a afacerilor locale. Cresterea in cautarea locala a depasit utilizarea web pe dispozitivele mobile de 3-4 ori.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *