Avantaje freelancer

Toata lumea si-ar dori sa aiba un program foarte flexibil si sa poata sa faca absolut toate lucruri oricand vor ei , la orice ora. De regula, in momentul in care sunte freelanceri putem sa ne implicam in orice program ne dorim noi, in functie de ceea ce ne dorim.

Studiile demonstreaza ca aproximativ 44% dintre freelanceri castiga mai bine cu aceasta meserie decat castigau atunci cand erau anagajtii unei anumite firme. Ce trebuie sa stii inainte s afii freelancer??

In primul rand, trebuie sa stii ca ai un program flexibil pe care ti-l p[oti face asa cum vrei tu. De asemenea, trebuie sa fii contient ca indiferent de faptul ca iti poti face un program in functie de cum vrei tu, trebuie s afii foarte bun in ceea ce faci.

Vei avea foarte multe oportunitati in ceea ce vrei sa faci iar daca vei fi bun in ceea ce faci, vei continua cu acest job atat cat iti doresti si vei castiga venituri considerabile  astfel.

De asemena, trebuie sa te asiguri ca vei avea un back-up financiar ianinte de a alege sa faci acest lucru. Vei avea perioade in care vei castiga mai bine si perioade in care poti sa castigi mai prost. Asadar, trebuie sa ai grija s apui banii deoparte atunci cand castigi foarte bine daca iti doresti sa nu ramai in pana de bani. De asemenea, trebuie sa tii cont ca avand un program flexibil si oamenii vor fi flexibili si iti vor da banii atunci cand pot.

De asemenea,, acesta meserie nu poate fi o solutie pentru foarte mult timp. Trebuie sa fii constient ca aceasta meserie dureaza doar o perioada din viata si nu vei putea sa faci tot restul ei acest lucru.

De asemenea, trebuie sa fii contient ca tu vei fi singura persoana care va lucra cu clientul. Trebuie sa stii s avorbesti cu el si sa ii satisfaci cererile.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *