Angajeaza un link builder

Builder de LinkuriDeci linkurile sunt incredibil de importante pentru eforturile tale de optimizare SEO. Nu atat de repede, nu poti adauga link building-ul la o lista actuala de responsabilitati ale angajatilor, nu daca vrei ca treaba sa fie realizata corespunzator. Un bun scriitor sau design grafic ar putea sa nu fie neaparat un bun link builder. Nu vor sti ce constituie un bun link, ce website-uri sa urmareasca si pe care sa le evite, sau multele alte nuante de link building si SEO.

Chiar daca iti gasesti timp sa iti antrenezi echipa de scriitori de continut sa faca acest lucru, nu vor avea timp sa isi puna abilitatile de link building peste responsabilitatile lor actuale. Producand continut ce merita linkuri este o activitate ce consuma timp, cum este construirea de linkuri pentru acel continut.

De aceea este cel mai bine sa angajezi un link builder ce stie cele mai bune practici care pot creste vizibilitatea continutului tau in cautare. Gandeste-te la acest lucru astfel, ai angaja un membru neantrenat in echipa ta pentru a furniza continutul tau si a-ti construi brandul?

Un link builder pune fundatia digitala care iti pune continutul echipei in fata miliardelor de ochi de pe pamant pe Google in fiecare zi. Marketingul de continut nu tine doar de producerea de continut, tine de promovarea acestuia de asemenea. Linkurile pot actiona ca acea promovare.

Uita de zilele cand link buildingul era pur si simplu furnizarea ancorelor bogate in cuvinte cheie la o cantitate mare de ferme de linkuri care ar accepta orice, traim intr-o era inviata de link building. Suntem din nou la zilele in care link building-ul era o promovare.

De aceea, trebuie sa nu apelam la directoare, la ferme de linkuri sau la achizitionarea de linkuri, ci sa incercam sa construim linkuri in mod natural si fara a incalca „legea” Google.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *