5 trucuri pentru promovarea continutului

Nu este prima oara cand auzi „content is king”. Insa procesul de promovare a continutului tau implica un proces destul de complex. Ar trebui sa ai la baza anumite trucuri care sa te ajute in acest sens asa ca tine cont de:

  1. Simplu. Ceva complicat va face ca nimic din ceea ce se citeste sa nu ramana intiparit in minte asa ca pastreaza totul simplu si la subiect. Ori daca apelezi si la metode de promovare gen telefon sau email atunci clar ai nevoie de ceva simplu si rapid spus.
  2. Surprinzator. Trebuie sa vii cu ceva nou, cu cel putin un element altfel decat ceea ce este pe piata.
  3. Real. Oricat ai stiliza nu trebuie sa te abati de la ceea ce este interesul numarul unu si anume realitatea. Tine cont in ce masura un brand se poate asocia cu o anumita afirmatie, in ce masura este credibil din acest punct de vedere.
  4. Emotionant. Asta va face ca acel continut sa starneasca reactii bune. Desi unii spun ca orice publicitate este buna pana la urma te intereseaza in principal sa ai in vedere partea pozitiva.
  5. Povestea in sine. O poveste bine spusa impresioneaza si ramane in minte. O poveste bine spusa este cea care face un indemn, care va inspira intr-o anumita masura si decizie deci ai dori sa tii cont de faptul ca publicul tau trebuie sa tina minte ceva din ceea ce spui. Ca acel punct pe „i” bine spus.

Promovarea insa se plateste asa ca tine cont de setarea corecta de tracking. Continutul tau ar putea duce la conversie in cele din urma. Daca folosesti Google Analytics atunci seteaza ca in raport sa apara si pagina de landing URL; asa vei vedea daca un anumit continut poate aduce o conversie. De asemenea, bazeaza-te pe retele sociale cum este Facebook, LinkedIn si altele.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *